Skip to main content

Veurne, the future is (y)ours!

  • 27/01/2017

Op de Voka-nieuwjaarsreceptie voor de regio Veurne bliezen op 26 januari een 200-tal ondernemers en ondernemende medewerkers verzamelen in Plopsaland om zich er te laten inspireren rond het Voka-jaarthema 'The future is (y)ours'.

Maya Strobbe, regiovoorzitter van Voka voor de regio Veurne, en Bert Mons, algemeen directeur, mochten het publiek welkom heten op de uiterst sfeervolle locatie. In hun duospeech riepen ze de bedrijven op om positief en geëngageerd mee te schrijven aan het toekomstverhaal van de regio. Om uitdagingen om te buigen in opportuniteiten. Voor een transformatie van een bedrijf of een regio zijn een krachtige visie en veel moed, creativiteit en doorzettingsvermogen onontbeerlijk.

Een boodschap die meteen kracht bijgezet werd met een filmmontage van West-Vlaamse bedrijven die volop aan dat toekomstverhaal werken.

Om dat toekomstverhaal te schrijven in de Westhoek zal regiomarketing cruciaal zijn. Daarom kwam digitale-marketingspecialiste Clo Willaerts de aanwezigen inspireren rond dat thema. Ze raadde bedrijven aan om sterker te denken vanuit de belevenis van de klant en het beslissingsproces in kaart te brengen. Als concrete tips gaf ze ook nog mee om persona's op te stellen en sterk visueel te gaan werken.

Als afsluiter bekeken we in een video waar de Voka-regiovoorzitters van wakker liggen en willen op inzetten. Regiovoorzitter van Veurne, Maya Strobbe, nam tot slot opnieuw kort het woord om als trotse regiovoorzitster de aanwezigen, de partners, het team en haar 'Westhoek-team' te bedanken. Ze drukte ook haar rotsvaste overtuiging uit dat de ondernemingen in de Westhoek opnieuw bij de groeimakers zullen horen. "Samen zullen we het verschil maken. The future is ours", besloot ze.

→ Ontdek hier alle Voka-speerpunten voor de regio Veurne in 2017 - lees meer

→ Lees meer over het Voka-jaarthema 'The future is (y)ours' en ontdek de inspiratiesessies die hierrond dit voorjaar georganiseerd zullen worden - lees meer

Daarna was het hoog tijd om te klinken op een gezond en buitengewoon ondernemend 2017!

Bekijk hieronder het videoverslag van de avond. Het fotoverslag vindt u terug op onze Facebookpagina!

Voka-nieuwjaarsreceptie Veurne 2017 from Voka West-Vlaanderen on Vimeo.