Skip to main content

Gezonde en optimale bedrijfsfinanciering - FINMIX

  • 13/02/2017

FINMIX is een project van het Agentschap Innoveren & Ondernemen dat zich richt tot ondernemingen met innovatieve uitdagingen, stevige groeiambities of overnameplannen die op zoek zijn naar bedrijfsfinanciering.

Agentschap Innoveren & Ondernemen

FINMIX biedt u de mogelijkheid om uw plan voor te stellen aan een panel van financieringsexperten. Deze experten beoordelen uw ondernemingsplan en adviseren u over de meest aangewezen financieringsmix. 

In dit panel zetelen vertegenwoordigers van de banken, overheids- en private risicokapitaalverschaffers, BAN Vlaanderen, de crowdfundingplatformen, de Innovatiecentra en de bedrijvenorganisaties Unizo en Voka. Gedurende het volledige traject wordt de confidentialiteit van uw plan gewaarborgd.
 

Waarom is FINMIX voor u interessant?

  • screenen van uw ondernemingsplan waarbij ook uw financieringsbehoefte in kaart wordt gebracht
  • aftoetsen van de potentiële overheidsmaatregelen
  • financieringsadvies door een expertenpanel
  • opvolgen van de implementatie van het advies verkregen door het expertenpanel
  • inkorten van uw zoektocht naar financiering

Meer info over FINMIX vindt u op deze website