Skip to main content
Map

Management Assistant Day

Naar jaarlijkse traditie worden alle management assistants op de derde donderdag van april in the picture gezet. Een bloemetje is leuk maar een belevingsticket voor onze welgekende Management Assistant Day zegt zoveel méér. Tijdens dit kwalitatieve evenement beleven gelijkgestemde collega’s uit diverse bedrijven een onvergetelijke namiddag in een uitzonderlijk kader. Netwerken, bijleren en tegelijk genieten: als ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk dat is.

In deze onzekere tijden kiezen we dit jaar voor 'geluk' als centraal thema van onze Management Assistant Day. We focussen op positieve verhalen en kleine geluksmomentjes.

Geen betere omgeving om dit te doen dan het inspirerende kader van 't Goed ter Heule. Justine & Wieland verwelkomen ons op hun bioboerderij die ze enkele jaren geleden overnamen van hun grootouders. Naast hun hoevewinkel is er ook een eethuisje waar ‘taste the farm’ centraal staat. We laten ons doorheen de dag verrassen door de natuur en proeven van kleurrijke en kraakverse hapjes en drankjes.

Programma

  • We starten kort na de middag met een warme ontvangst en tijd voor informele kennismaking met de andere management assistants. 
  • Justine neemt ons ook kort mee in het verhaal van 't Goed ter Heule, waarin zelfvoorziening en gastvrijheid centraal staan. 
  • Daarna gaan we op ontdekking in de omgeving met enkele tussenstops, waar opnieuw geluk centraal staat. 
  • Na deze ontdekkingswandeling geven we het woord aan Isabelle Gonnissen. Zij is de bezieler van succesvolle campagnes zoals '30 dagen zonder klagen' en ‘Koffie zonder klagen’, die meer dan 80.000 Belgen inspireerden. Haar lezing ‘Boost je motivatie - Kies Positief!’ past volledig binnen ons dagthema.
  • Na deze inspirerende keynote genieten we van enkele huisbereide gerechten
  • Bij het afscheid krijgt iedereen een goed gevulde goodiebag mee naar huis, kwestie van nog lang te kunnen nagenieten.

Je wil je management assistant ook een onvergetelijke dag schenken? Klik dan zonder aarzelen op de knop 'inschrijven', want het aantal plaatsen is beperkt! Voor meer info rond deze Management Assistant Day kan je terecht bij Lisa Den Tandt

Contactpersoon

Lisa Den Tandt

Member Services - Productie/kwaliteit

Adres

't Goed ter Heule
Dronckaertstraat 665
8930 Lauwe

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 350 euro
  • Niet-leden: 525 euro

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in de vorm van foto en/of film - dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag