Skip to main content

Jong Voka paasspel – 8 april 2021

Jong Voka West-Vlaanderen

Ga naar https://www.openbedrijvendagvirtueel.be/ Dit is jouw speelveld.

We spelen dit spel in West-Vlaanderen 😊. Stel je filter dus juist in.

Volg de 10 instructies en vragen hieronder die je helpen om 13 woorden te vinden, verstopt in de bedrijven. Neem de juiste letter van dat woord, leg deze samen en kom tot één nieuw woord. De letters staan niet in de juiste volgorde.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
                         

Zit je vast en wil je een tip? Kom dan terug naar de algemene zoom door je breakout te verlaten, we helpen je verder en kunnen je daarna opnieuw in de breakout stoppen.

Heb je het woord gevonden? Kom dan ook terug naar de algemene zoom door je breakout te verlaten! De eerste krijgt een fijne prijs!

Van zodra iemand het woord heeft gevonden, worden de breakouts na 1 minuut allemaal gesloten en keert iedereen automatisch terug naar de algemene zoom.

Naam van jouw team …………………………………………..

Naam van jouw teamleden

1…………………………………………..

2…………………………………………..

3…………………………………………..

4…………………………………………..

5…………………………………………..


Let’s go!

  1. De marktleider op vlak van magazines moet nog 192197 stuks produceren van een gekend vrouwenmagazine. Speur goed rond in de afwerking/verzamelhechtenafdeling en kies de tweede letter van het bekende vrouwenmagazine.
  2. Wat wordt er opgeslagen in de tankfarms van dit voedingsbedrijf in Zeebrugge? Kies de voorlaatste letter van dat woord. 
  3. Bij de Belgische marine werken ze hard en volgens veel protocollen. In de ontspanningsruimte wordt de ruimte ook gebruikt voor nog iets anders. Naast de VERTREP (helicopterrol) wordt deze ruimte ook gebruikt voor de AP3. Waarvoor staat AP3 en kies de tweede letter van dat woord.
  4. Welk toestel staat er aan de linkerkant van uroloog dr. Anneleen Verbrugghe? Kies de twaalfde letter van dat lange woord. 
  5. Chocoladebonen worden geïmporteerd vanuit verschillende landen. Welk land staat er tussen Brazilië en Colombia in de fabriek? Kies de eerste letter van het eerste woord en de eerste letter van het derde woord 
  6. Bellewaerde heeft er bewust voor gekozen om ter plaatse chloor aan te maken door middel van een bepaalde techniek. Dewelke? Kies de achtste letter. 
  7. Een stergarage, letterlijk. Je vindt er in hun showroom knappe wagens en boven kan je ook piepen naar EQ wagens. Waarvoor staat EQ? Neem van het eerste woord de zesde letter en van het tweede woord de eerste letter. 
  8. Het zandsculpturenfestival lokt elk jaar duizenden bezoekers. Thema dit jaar is Disneysand magic. Wij zoeken de laatste letter van de film. Tip: de sculptuur bevindt zich naast Jungle Book. Deze Pixar bestaat uit twee woorden. We zoeken de laatste letter van het laatste woord. 
  9. Een streepje cultuur? De grootste locatie van het Concertgebouw wordt geroemd vanwege iets specifieks. Wat dan? We zoeken de eerste letter van dit woord. 
  10. Kortrijk heeft een nieuw politiekantoor. De politiezone die hier wordt vertegenwoordigd heeft een specifieke naam. Neem de tweede letter uit die afkorting. In datzelfde politiekantoor, in de dispatch, zit een persoon helemaal achterin op de derde rij. Wat is zijn functie? Neem de tweede letter van zijn functie. 

Nu heb je alle letters. Vorm er één woord mee. 

Contactpersoon

Isabelle Callens

Eventmanager