Skip to main content

Interregionaal jobevent Halluin

Op donderdag 19 september organiseert Pôle Emploi Halluin en VDAB een jobevent voor werkgevers die op zoek zijn naar profielen uit Frankrijk én België in de industrie, logistieke en tertiaire sector.

Bent u op zoek naar geschoolde Franse arbeidskrachten die gemotiveerd, mobiel en bereid zijn om in Vlaanderen te werken? Noteer dan 19 september in uw agenda!

Dit jobevent richt zich naar kandidaten uit de regio Halluin (grenst aan regio Menen – Wevelgem), en meer specifiek profielen in de industrie, logistieke en tertiaire sector uit Frankrijk en België.

Programma

  • 08.00 uur: Opzetten van de standen
  • 09.00 uur: Opening jobevent
  • 12.00 uur: Einde jobevent

Praktisch

Inschrijven kan via deze link, vóór 25 augustus 2019. Zorg dat u uw gezochte vacatureprofielen bij de hand hebt! Er zijn 25 standen voorzien voor geïnteresseerde bedrijven.

Adres

La ferme du Mont Saint Jean | Chemin d’eau 7, 59250 Halluin (Frankrijk)

Wanneer

Donderdag 19 september 2019 van 8.00 tot 12.00 uur

Prijs

Deelname aan dit jobevent is gratis en kadert in het Interreg-project Grenzeloos Tewerkstellen, waar Voka - Kamer van Koophandel in participeert.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

grenzeloos tewerkstellen     Pôle Emploi     Voka WVL     VDAB     provincie

vouseteslesbienvenus

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag