Skip to main content

Internationale jobbeurs - Calabrië 21 maart 2019

Calabrië'Chi non risica non rosica' of anders gezegd: wie niet waagt, niet wint. Calabrië heeft enorm veel te bieden. Er heerst een overschot aan talent, wat voor u een voordeel is. Dus waarom niet deelnemen aan deze jobbeurs?

Het is een kleinschalig event in samenwerking met de lokale Mediterranea University of Reggio Calabria, Regione Calabrië en Eures Calabrië. De doelgroep die u mag verwachten zijn ingenieurs en IT’ers (young graduates and senior profiles). De lokale Mediterranea University of Reggio Calabria heeft volgende opleidingen te bieden: civil & environmental engineering, information engineering, electronic engineering and computer & telecommunication systems engineering.

Een kleinschalige beurs, in die zin dat enkel Belgische en Duitse bedrijven kunnen deelnemen. U kunt zowel on-site deelnemen als vacatures meegeven met de VDAB. Inschrijven voor deze jobbeurs dient vóór 22/02/2019 te gebeuren en is gratis (excl. reis- en/of verblijfskosten).

U krijgt er de kans om uw bedrijf en uw openstaande vacatures voor te stellen, maar ook om met potentiële kandidaten te spreken.

Voor meer informatie, mail naar international@vdab.be.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag