Skip to main content
Map

Bouw- & vastgoedcommunity 2023

Voka West-Vlaanderen startte in 2022 een nieuwe community voor de bouw- en vastgoedsector. We brengen projectontwikkelaars, investeerders, architecten, aannemers, vastgoedmakelaars, toeleveranciers, studiebureaus en innovatieve starters uit de sector samen om elkaar te inspireren en te versterken.

Geen sector is zo versnipperd als de bouw- & vastgoedwereld. Heel wat (sector)organisaties verdedigen de belangen, zij het telkens voor een beperkte doelgroep uit deze complexe keten. Ook netwerkevenementen zijn meestal voorbehouden voor een deel van de sector, terwijl net alle spelers elkaar nodig hebben. Als sectoroverschrijdende organisatie wil Voka dan ook alle bouw- en vastgoedbedrijven samenbrengen in één community.

Voka West-Vlaanderen en Voka Oost-Vlaanderen slaan hiervoor de handen in elkaar om zo te komen tot een gevarieerde en regio-overschrijdende community.

  Doelgroep

  De bouw- en vastgoedcommunity staat open voor de bedrijfsleiders, zaakvoerders, C-level, ... van alle spelers in de keten van bouw en vastgoed: architect, aannemer, onderaannemer, studiebureau, vastgoedmakelaar, projectontwikkelaar, en evengoed investeerder of start-up die de sector naar een hoger niveau wil tillen op het vlak van duurzaamheid, innovatie en digitalisering.

  programma 2023

  Programma

  • 22 - 23 juni: Optionele trip naar circulaire stad Rotterdam
  • 28 september (18.30 - 21.30 uur): Sint-Jozefskerk in Roeselare
   topic: erfgoed
  • 19 oktober (12.00 - 14.00 uur): Webinar: stand van zaken actuele Voka lobbydossiers i.k.v. bouw en vastgoed
  • 6 december (18.30 - 21.30 uur): Bezoek aan de Leopoldskazerne in Gent 
   topic: herbestemming, ontwikkeling nieuwe stadsbuurt 

  Voor meer info over de Bouw- en vastgoedcommunity kan je contact opnemen met Ann De Decker.

  "De Bouw- en vastgoedcommunity is een prachtig initiatief waar we met Dewaele Vastgoedgroep heel graag deel van uitmaken. De sector werd lang als traditioneel bestempeld, maar daar komt stilaan verandering in, en het is belangrijk dat zoveel mogelijk kennis en ervaring gedeeld wordt onder collega’s om de nieuwe evoluties te omarmen. We kijken er dan ook naar uit om geïnspireerd te worden, zelf onze inzichten te delen en vooral heel fijne gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten!"

  Sofie Spriet (CEO Dewaele Vastgoedgroep)

  Stuurgroep

  • Sofie Spriet – CEO van Dewaele Vastgoedgroep
  • Delphine Bostoen – gedelegeerd bestuurder bij Architecten Groep III
  • Jan Boots – CEO van CityD-WES
  • Henk Warnier – zaakvoerder Warnier Exclusieve Tuinconcepten
  • Steven Maeyaert – CEO van Bouwbedrijf Furnibo
  • Thomas Vandercruysse – business unit manager West-Vlaanderen – ION

  Contactpersoon

  Ann De Decker

  Member Services/Relatiebeheer

  Wanneer

  Prijs

  550 euro per persoon (exclusief voor Voka-leden) voor het volledige kalenderjaar, met 6 activiteiten (4 fysiek, 2 webinars).

  Je kan op elk moment nog inpikken, dan betaal je pro rata.

  Nog geen Voka-lid?

  Voorwaarden

  Maximaal 2 deelnemers van hetzelfde bedrijf.

  Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

  Vraag het @ Voka

  Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

  Stel hier jouw vraag