Skip to main content
Map

Beyond Borders Duitsland

Mercurio Beyond Borders is er voor ondernemingen die al internationaal actief zijn en die nieuwe markten willen veroveren of er hun positie lokaal willen versterken. In deze Beyond Borders Duitsland maken wij u helemaal wegwijs in de Duitse markt. 

In deze Beyond Borders Duitsland begeleiden wij u samen met verschillende experten in de Duitse markt en sluit u het traject af met de nodige kennis omtrent het benaderen van (toekomstige) Duitse handelspartners/klanten.

Doorheen deze sessies - die u afwerkt in een groep van maximaal acht personen om alles zo interactief mogelijk te houden - reiken wij u alle tools en kennis aan die nodig zijn om te slagen op de Duitse markt.

Kortom: een niet te missen traject voor alle ondernemingen die hun business in Duitsland willen starten of er hun positie willen versterken.

Programma

 • Sessie 1 – 1 oktober 2021 
  Tijdens deze sessie schetsen we waarom dit een interessante markt is en waar u nuttige contacten kunt vinden. Verder krijgt u doorheen de workshop een duidelijk framework om de Duitse markt beter te begrijpen.
 • Sessie 2 – 15 oktober 2021 
  In deze sessie bekijken we de culturele verschillen en de Duitse bedrijfscultuur. Wie is uw consument? We bepalen uw doelgroep en creëren persona’s voor uw product.
 • Sessie 3 – 29 oktober 2021 
  Welke marketingstrategie past u toe om uw product op de Duitse markt te brengen?
 • Sessie 4 – 10 november 2021
  Juridische aandachtspunten bij zakendoen in Duitsland. Gedurende deze sessie zullen de juridische aspecten onder de loep genomen worden.
 • Slotsessie – 26 november 2021
  Tijdens deze sessie bespreken we de volgende stappen zodat u snel actie kan ondernemen.

Spreker

Markus Schiemann - Schiemann BVBA
Wim Bosman - Credendo
Jan Mortier - Sioen

Inschrijven voor deze Beyond Borders kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Charlotte Dekimpe.

VLAIO/AIO

credendo

mercurio

Contactpersoon

Charlotte Dekimpe

Member Services/Internationaal ondernemen

Wanneer

Prijs

550 euro

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag