Skip to main content

Savaco

Uw organisatie creëert en ontvangt dagelijks een enorme hoeveelheid aan data. Tegelijk maken technologieën het mogelijk om nog meer en nieuwe gegevens te verzamelen over uw product, uw klant, uw productieproces,... Met slimme technologieën voor data-analyse kan u deze gegevens ontginnen en ze omzetten in waardevolle inzichten. Zo kan u betere beslissingen nemen en uw business optimaliseren.

Savaco

Om meer te doen met data heeft u nood aan een duidelijke datastrategie en een krachtig dataplatform. Savaco toont u graag wat uw bedrijf concreet kan doen met data en bouwt samen met u een robuust platform voor dataopslag uit. Van BI-dashboards tot Machine Learning en Artificial Intelligence. De mogelijkheden zijn er, aan u om ze te ontdekken.

Savaco biedt onder meer volgende diensten aan:

  • AI integrator: introductie van AI in bedrijven via workshops & proof of concepts
  • Data- & AI-platformdiensten: van design & model tot care & control
  • IoT implementator: focus op data ingestion, smart connected platforms & processes

Dankzij de complementaire activiteiten binnen Savaco op gebied van Applications & Insights en Cloud & Infrastructure heeft Savaco de expertise in huis om organisaties te begeleiden in hun volledig "from Data to AI"-traject én hen zo nieuwe waardevolle data-inzichten te bezorgen.

Met meer dan 30 jaar ervaring heeft Savaco ondertussen een stevige reputatie opgebouwd bij 500+ bedrijven en organisaties in Vlaanderen. Savaco is actief in verschillende sectoren: maakindustrie, chemische nijverheid, textiel, voeding, overheid, gezondheidszorg en dienstensector.

Contactpersoon

Pieter Dekeyzer

Bezoek hun website

Savaco zal ook pitchen tijdens de kick-off van de AI Academy.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag