Skip to main content

ML²GROW

ML²GROW werd in mei 2017 opgericht als spin-off van Universiteit Gent en het ID Lab (internationaal toonaangevende innovatiehub bij imec). Hun overtuiging was dat ‘Artificiële Intelligentie’ een fundamenteel onderdeel zal worden van de maatschappij (zoals elektriciteit vandaag). ML²GROW wil de recentste ontwikkelingen op het vlak van AI toegankelijker maken voor alle bedrijven, kennis die vandaag voorbehouden is voor (tech)start-ups en grote (niet-Europese) techbedrijven. In de toekomst zullen enkel AI-projecten die geen onnodige licenties bevatten, geen onnodige additionele hardware vereisen en gebouwd zijn met alleen uw data (i.e. op maat gemaakte modellen) nog waardevol zijn.

ML²Grow

De diensten die ML²GROW aanbiedt zijn:

 1. Experiment-as-a-service (vaste prijs - vaste methodologie)
  Wilt u iets doen met AI maar weet u nog niet wat? U hebt een ruw idee maar weet niet of het zal werken? Onze dienstverlening 'experiment-as-a-service' is gebaseerd op de lean start-up mentaliteit - namelijk zo snel mogelijk en met zo'n klein mogelijke investering - experimenten bouwen die de meeste cruciale elementen van de beoogde oplossing testen met "echte" data. Uit deze lessons learned kunnen we de oplossing verder verfijnen/verbeteren alvorens tot in de puntjes uit te werken. Om ervoor te zorgen dat deze experimenten ook waarde toevoegen aan de organisatie worden deze ook steeds afgetoetst met de huidige strategie & visie (met behulp van workshops). We begeleiden de klant van A tot Z dankzij onze strakke methodologische aanpak.
 2. Solve your (technical) challenge using disruptive technology (prijs op maat - vaste methodologie)
  Heeft u een technische uitdaging waarvan u weet dat ze kan opgelost worden met behulp van Artificiële Intelligentie? Wij bouwen uw AI-model gebaseerd op uw wensen en noden. We gebruiken hiervoor alleen uw dataset zodoende dat uw AI-model uniek blijft op de markt. Zodra uw model is gebouwd en getraind bezorgen we u alles met de nodige overdacht (het gehele AI-model is eigendom van de klant - niet ML²GROW).
 3. Adopting an AI mindset (prijs op maat - van coaching tot 100% uitvoering)
  Slechts een fractie van de bedrijven die AI-projecten implementeren behalen ook de beoogde resultaten. Het introduceren van Artificiële Intelligentie vraagt een andere mindset bij de werknemers. Artificiële Intelligentie heeft nog niet de intelligentie verworven dat het zelfstandig kan werken, waardoor het nauw moet samenwerken met de medewerker(s). Deze nieuwe symbiose vraagt echter een grote aanpassing van uw medewerkers. Bij ML²GROW hebben we een 'blue print' klaar hoe bedrijven deze AI mindset kunnen introduceren. Deze 'blue print' moet natuurlijk aangepast worden aan de cultuur, omvang en structuur van elke organisatie.

ML²GROW onderscheidt zich van andere aanbieders door:

 • "NoAI" te gebruiken wanneer AI niet de beste oplossing is en dit ook duidelijk aan te geven/negatief te adviseren.
 • AI toegankelijk te maken voor iedereen, wij gebruiken de nieuwste algoritmes die efficiënter werken en minder data vereisen om te kunnen trainen.
 • AI-modellen uniek te maken voor iedere klant ("op maat").
 • Combinatie van advies op vlak van business- & AI-expertise aan te bieden, wij hebben zowel (strategische) management consultants als doctoraten in machine learning ter beschikking.

Een eerste selectie van samenwerkingen kan u hier raadplegen.

Contactpersoon

Kevin D'hooge

Bezoek hun website

ML²GROW zal ook pitchen tijdens de kick-off van de AI Academy.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag