Skip to main content
  • Werkzekerheid en doorgroeikansen bij Beeuwsaert Construct

Werkzekerheid en doorgroeikansen bij Beeuwsaert Construct

BeeuwsaertSamen met jong technisch talent nieuwe hoofdstukken van een knap ondernemersverhaal schrijven: het is de ambitie die Beeuwsaert Construct ook de komende jaren willen blijven realiseren. De aannemer uit Ledegem geeft een tiental mensen de kans om zich binnen het bedrijf verder te ontwikkelen.

Het verhaal van Beeuwsaert Construct is een inspiratiebron voor heel wat ondernemers. Klein gestart in 2004, groeide de specialist in industrie- en agrobouw uit tot een gereputeerde partner die inmiddels 150 medewerkers telt. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de realisatie van magazijnen, loodsen, kantoorgebouwen, winkelcentra, diepvriesaccommodaties en gebouwen voor de landbouwsector.

“De continue groei is de reden bij uitstek waarom wij graag extra medewerkers aan ons willen binden”, zegt personeelsverantwoordelijke Mieke Vangheluwe. “Zo verwelkomen wij graag een graafkraanmachinist-vrachtwagenchauffeur en een funderingsverantwoordelijke met kennis van landmeten. Ook een ervaren ploegbaas montage en door de wol geverfde monteurs zonder hoogtevrees mogen ons team versterken.”

Op bediendeniveau wil het Ledegemse bedrijf zich versterken met een bouwkundig tekenaar, een projectleider (ervaren of een junior-profiel) en een in offertes gespecialiseerde calculator. Tweetaligheid is een troef, maar geen absolute must. “Zij komen bij ons terecht in een bedrijf met jonge zaakvoerders, waar ook veel andere jonge medewerkers aan de slag zijn. Dat zorgt voor een bruisende dynamiek. Verloop is een begrip dat wij hier amper kennen, omdat wij onze mensen werkzekerheid op lange termijn kunnen bieden, mét mogelijkheden op interne doorgroei.”

Nieuwe medewerkers krijgen interne begeleiding van een peter en een ploegchef. “Op die manier raken ze heel snel vertrouwd met hun nieuwe functie”, vervolgt Mieke Vangheluwe. Beeuwsaert Construct is actief in heel België, Noord-Frankrijk en Zuid-Nederland. Dat biedt ook interessante perspectieven voor mensen met Frans als moedertaal.

Beeuwsaert Construct
Nijverheidslaan 3 - 8880 Ledegem
www.beeuwsaert-construct.be / jobs@beeuwsaert-construct.be

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag