Skip to main content
  • Werk mee aan machines van de toekomst bij Valtech Group

Werk mee aan machines van de toekomst bij Valtech Group

Valtech GroupMet 13 bedrijven wereldwijd aanwezig in 194 landen, een team van meer dan 300 mensen en een omzet van meer dan 80 miljoen euro: de cijfers van Valtech Group ogen behoorlijk indrukwekkend.

De familiale onderneming maakt naam en faam als machinebouwer, met state-of-the-artmachines die volgens de regels van de kunst worden gemaakt. Het bedrijf vormt dan ook de gedroomde biotoop voor ingenieurs die op zoek zijn naar een dynamische job vol afwisseling.

De Valtech Group werd destijds opgestart door de broers Frank en Peter Vandeputte, die de intussen 13 ondernemingen als goede huisvaders aansturen. Dat familiale karakter weerspiegelt zich nog altijd in korte communicatielijnen, snelle beslissingen en een strategische visie op lange termijn. “Onze op maat gemaakte machines zijn gegeerd in sectoren zoals textiel, recycling, automotive, metaalbewerking, de groenteverwerkende industrie, bij de extractie van palmolie, enzovoort”, legt hr-consultant Yanel Allaert uit. “Elk van de 13 bedrijven heeft zijn eigen specialisatie, functioneert autonoom en geniet van de enorm brede knowhow die in de groep aanwezig is.”

Om de groei te kunnen voortzetten, werft de Valtech Group heel wat ingenieurs aan. “We zetten graag zowel bachelors als masters elektromechanica in als design engineers, maar ook bollebozen in software zijn meer dan welkom. Zij kunnen op termijn ook doorgroeien naar functies waarbij ze het centraal aanspreekpunt vormen voor projecten in binnen- en buitenland en waarbij ze ook de opstart van de machines mogen helpen verzorgen. Ook wie commerciële feeling heeft, is welkom.”

Daarnaast werft Valtech Group nog verschillende arbeiders aan, zoals lassers, draaiers, CNC-frezers, monteurs en servicetechnici. “Zij komen terecht in een wereld met een enorme diversiteit aan technologieën en kunnen meewerken aan projecten op maat. Dat zorgt in elke job voor heel wat variatie. Ook onze sterke internationale aanwezigheid, van China over Afrika tot Amerika, spreekt sollicitanten aan. De talrijke mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en de financiële stabiliteit zijn andere belangrijke troeven waarom mensen zo graag bij ons aan de slag willen”, aldus Yanel.

Valtech Group
Krommebeekstraat 14 – 8930 Menen
jobs.valtechgroup.eu / hr@valtechgroup.eu / 056 52 13 80

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag