Skip to main content

Navigatie

Niet te missen

Voka Open Bedrijvendag

Virtuele Voka Open Bedrijvendag 2020

4 Okt 2020

Meer info
Verderkijkers - Kmo of the future

Verderkijkers - Kmo of the future

17 nov 2020

Meer info
De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg

De toekomst van welzijn en zorg

Iemand die niet ziek wordt, hoef je niet te re-integreren.

Daan Aeyels
Daan Aeyels

Podcast

Podcast De toekomst van zorg

De toekomst van zorg

Op 5 jaar tijd verdubbelde het aantal vacatures in de zorg van 10.334 naar 22.256. En door de vergrijzing stijgt de behoefte aan nieuw personeel pijlsnel. Hoe kunnen we aan deze vraag tegemoetkomen, en hoe kan digitalisering daarbij helpen? 

Publicaties

Vul uw gegevens in en selecteer de publicaties die u wil downloaden.

Gratis tool

Talent wanted

Doe de gratis HR-scan

Is jouw HR-beleid aangepast aan de nieuwe economische omgeving, waarin inclusiviteit centraal staat? Toets het kosteloos via een eerste scan, ontwikkeld door de Antwerp Management School.

Business cases

Officient: één HR-tool voor het hele personeelsbeleid

Een bedrijf begint plots explosief te groeien en de HR-afdeling kan het niet meer bijbenen. Het is een situatie die maar al te vaak voorkomt in kmo’s. Om daar een mouw aan te passen, ontwikkelde Officient een tool die het hele personeelsbeleid in goede banen leidt.

Werkbaar werk in bedrijven met 70’s indeling? Uitgesloten!

Jo Peters, CEO van Deusjevoo en UPspace, zette 23 jaar geleden met zijn bedrijf Deusjevoo de eerste stappen in de ondernemerswereld. Vanuit een passie voor decor, entertainment en showbusiness groeide Deusjevoo al snel uit tot de nummer 1 in Vlaanderen rond alles wat te maken heeft met decorontwerp en -bouw. Gaande van interieurdesign, showrooms, retail tot horeca, met één grote en steeds belangrijkere uitschieter: officedesign.

“De hybride werkplek kan niet zonder technologie”

Corona is een echte gamechanger als het gaat over werken. Er wordt meer thuisgewerkt en dat zal in de toekomst ook zo blijven. Wat betekent dat voor bedrijven? Hoe kunnen zij succesvol de switch maken naar hybride werkplekken? We vroegen het aan Lieven Bertier, Segment Marketing Director Workplace bij Barco.

Van Dievel zet in op duurzaam HR-beleid dankzij Welt

Welt is de community van Voka dat bedrijven helt te werken aan een toekomstgericht HR-beleid. Transportbedrijf Van Dievel won met het Welt-traject niet alleen een award maar ook heel wat inzichten die hun HR-beleid versterken. Louis De Wael, managing director vertelt wat het Welt-traject voor hen betekende.

Activiteiten

Updates van dit dossier in uw mailbox

Ik ontvang graag updates van Voka omtrent dit dossier

Meer info via https://www.voka.be/privacy