Overslaan en naar de inhoud gaan

Navigatie

Download zeker onze Voka Wijzer rond preventie en (re-)integratie langdurig zieken
De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg De toekomst van welzijn en zorg

De toekomst van welzijn en zorg

Iemand die niet ziek wordt, hoef je niet te re-integreren.

Daan Aeyels
Daan Aeyels

Podcast

Podcast De toekomst van zorg

De toekomst van zorg

Op 5 jaar tijd verdubbelde het aantal vacatures in de zorg van 10.334 naar 22.256. En door de vergrijzing stijgt de behoefte aan nieuw personeel pijlsnel. Hoe kunnen we aan deze vraag tegemoetkomen, en hoe kan digitalisering daarbij helpen? 

Publicaties

Vul uw gegevens in en selecteer de publicaties die u wil downloaden.

Business cases

Werkbaar werk in bedrijven met 70’s indeling? Uitgesloten!

Jo Peters, CEO van Deusjevoo en UPspace, zette 23 jaar geleden met zijn bedrijf Deusjevoo de eerste stappen in de ondernemerswereld. Vanuit een passie voor decor, entertainment en showbusiness groeide Deusjevoo al snel uit tot de nummer 1 in Vlaanderen rond alles wat te maken heeft met decorontwerp en -bouw. Gaande van interieurdesign, showrooms, retail tot horeca, met één grote en steeds belangrijkere uitschieter: officedesign.

Van Dievel zet in op duurzaam HR-beleid dankzij Welt

Welt is de community van Voka dat bedrijven helt te werken aan een toekomstgericht HR-beleid. Transportbedrijf Van Dievel won met het Welt-traject niet alleen een award maar ook heel wat inzichten die hun HR-beleid versterken. Louis De Wael, managing director vertelt wat het Welt-traject voor hen betekende.

Activiteiten

Voka health community congres 2023

Voka Health Community Congres

28 sep 2023

Boom
Meer info
What's Hot in Digital Healthcare

What's Hot in Digital Healthcare

11 Okt 2023

Roeselare
Meer info
Hoe kan sociale tewerkstelling iets betekenen voor jouw bedrijf?

Hoe kan sociale tewerkstelling iets betekenen voor jouw bedrijf?

24 Okt 2023

Tienen
Meer info

Updates van dit dossier in uw mailbox

Ik ontvang graag updates van Voka omtrent dit dossier

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.