Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Welkom in het netwerk van Voka Antwerpen-Waasland

Welkom in het netwerk van Voka Antwerpen-Waasland

Als nieuw lid van onze Kamer verwelkomen we u van harte in ons ijzersterk netwerk van 3.000 bedrijven uit onze Antwerps-Wase regio. Maar naast het dynamisch netwerk en alle professionele contacten, bieden we u zoveel meer. Leren van elkaar, ervaring uitwisselen, u ondersteunen en versterken met raad en daad, ...

Verwelkoming nieuwe leden

We horen graag wat we voor elkaar kunnen betekenen. Daarom nodigen we u graag uit voor een ontmoetingsmoment. Dan leggen we u graag haarfijn uit wat uw lidmaatschap van ons bedrijvennetwerk allemaal betekent. Sterke testimonials en persoonlijke contacten met onze medewerkers geven u snel een inzicht in alles waarmee wij ondernemers ondersteunen. Elke bijeenkomst wordt afgesloten met een uniek netwerkmoment met collega-ondernemers. Ontdek hieronder de data van de eerstvolgende verwelkomingsactiviteit.

Volgende edities

Woensdag 21 februari 2024 om 18.00 uur
Zetel Antwerpen
Klik hier om in te schrijven

Donderdag 18 april 2024 om 18.00 uur
Zetel Waasland
Klik hier om in te schrijven

Donderdag 30 mei 2024 om 18.00 uur
Zetel Antwerpen
Klik hier om in te schrijven

Donderdag 12 september 2024 om 18.00 uur
Zetel Antwerpen
Klik hier om in te schrijven

Dinsdag 22 oktober 2024 om 18.00 uur
Zetel Waasland
Klik hier om in te schrijven

Maandag 9 december 2024 om 18.00 uur
Zetel Antwerpen
Klik hier om in te schrijven

Geniet van de vele voordelen van uw lidmaatschap

U maakt vanaf nu deel uit van ons netwerk, maar wat houdt dit allemaal in? Om u wegwijs te maken in de werking van onze Kamer zetten we alles nog eens op een rijtje. Onze basis steunt op drie pijlers: dienstverlening, belangenbehartiging en netwerking. Drie grote woorden met heel veel betekenis.

Krijg nog meer inzicht in onze werking met ons visueel jaaroverzicht van 2021.

Nog geen lid en wenst u meer informatie? Klik dan hier.

Belangenbehartiging

Belangen behartigen, belangen verdedigen? Wat houdt die term nu juist in? Door een sterk lokaal netwerk laten wij uw stem horen bij de lokale besturen, in belangengroepen, adviesraden, streekoverleg, commissies, bij lokaal overleg rond specifieke thema’s maar ook op Vlaams en federaal niveau. Alle acties die wij ondernemen of waarvoor wij ons inzetten zijn onder te verdelen in enkele grote thema’s. U ontdekt ze hier.

Dienstverlening

Onder dienstverlening verstaan wij het adviseren, begeleiden, het talent helpen ontwikkelen, informeren van en kennis delen met ondernemers. Als kers op de taart verwerken wij ook uw nodige exportdocumenten.

Hoe doen we dit? Met een uitgebreid dienstverleningspakket en lerende netwerken die zich uiten in sterke communities zoals Plato, Welt, Bryo, Jong Voka en onze industriewerking. Ontdek ons volledig aanbod op deze webpagina.

Netwerking

Als lid van het grootste netwerk van Vlaamse ondernemingen staat niets u nog in de weg om nieuwe contacten te leggen en opportuniteiten vast te grijpen. Wij kijken er alvast naar uit om u op een van onze vele Voka-events, infosessies, congressen ... of Verwelkoming nieuwe leden te mogen ontvangen. Onze volledige kalender kan u raadplegen op www.kameragenda.be

Hulp nodig?