Skip to main content
  • Nog geen Voka-webprofiel? Ontdek de voordelen!

Nog geen Voka-webprofiel? Ontdek de voordelen!

Heb je nog geen profiel op onze website? Zo’n profiel biedt nochtans een heleboel mogelijkheden. Op deze pagina zetten we de verschillende voordelen van een Voka-webprofiel op een rijtje, en leggen we je uit hoe je in 4 eenvoudige stappen een profiel aanmaakt. 

Maak nu je online profiel aan!

Wat zijn de voordelen?

Een Voka-webprofiel biedt een heleboel voordelen. Zo kan je je via je profiel snel en eenvoudig inschrijven voor events en opleidingen. Wil je na afloop het lesmateriaal downloaden? Ook dat kan via je profiel. Daar vind je ook steeds de deelnemerslijsten terug van activiteiten waaraan je deelnam. Verder biedt een Voka-webprofiel je de mogelijkheid om ons ruim aanbod aan webinaropnames te doorbladeren, en krijg je toegang tot andere exclusieve content. Voka-leden krijgen bovendien ook nog toegang tot onze ledengids. Nog een voordeel: liep je tijdens een Voka-event een interessante persoon tegen het lijf? Dan kan je met die persoon connecteren door een QR-code te scannen. Binnen je webprofiel kan je vervolgens de gegevens terugvinden van alle personen waarmee je al connecteerde. Een overzicht van verzamelde visitekaartjes, maar dan digitaal, zeg maar. Tot slot: vergeet ook zeker niet je mailvoorkeuren en interesses in te stellen zodat je steeds communicatie op maat ontvangt. 

Aarzel niet en maak nu je Voka-webprofiel aan. Het is gratis en zó gepiept!

Hoe maak ik mijn profiel aan?

Overtuigd van de voordelen? Maak dan in 4 eenvoudige stappen je profiel aan:

  1. Ga naar www.voka.be en klik rechtsboven op 'aanmelden'.
  2. Klik links op 'profiel aanmaken', vul je e-mailadres in en klik op 'inschrijven'.
  3. Open je mailbox en klik de link in de registratiemail open. (Tip: vind je de mail niet meteen terug? Kijk dan zeker ook even tussen je ongewenste e-mails)
  4. Vul je algemene gegevens, mailvoorkeuren en interesses in, en bevestig.

Hulp nodig? Geen probleem! Neem onze handige instructievideo erbij en overloop samen met ons de verschillende stappen. Een profiel aanmaken neemt slechts een minuutje tijd in beslag. Aarzel niet en maak nu je profiel aan!