Skip to main content
  • voestalpine Sadef begeleidt nieuwkomers in trainingscentrum

voestalpine Sadef begeleidt nieuwkomers in trainingscentrum

Sadefvoestalpine Sadef in Gits telt 600 medewerkers en maakt deel uit van de internationale Oostenrijkse groep voestalpine.

“We ontwerpen in samenspraak met de klant innovatieve oplossingen in stalen profielen, die we produceren op onze 35 rolvormlijnen. Na de productie ondergaan onze profielen ook verdere nabewerkingen (lasersnijden, buig- en plooiproces,…) of een oppervlaktebehandeling. Onze ‘Sadef Profile Solutions’ vinden hun toepassing in de meest diverse sectoren: bouw, automotive, cabines, rekkenbouw…”, aldus Peter Verbrugge.

“We zijn een gezond en groeiend bedrijf en bieden onze medewerkers opleiding, groeimogelijkheden, een goeie sfeer, een marktconforme verloning met diverse extralegale voordelen. We werken zeer klantgericht en streven dan ook naar de meest up-to-dateprocessen en technologieën. Ons motto? If you can dream it, we can make it!”

Bij voestalpine Sadef is nog ruimte voor een 20-tal extra mensen: van administratieve en commerciële bedienden, ICT-experts en technisch geschoolde arbeiders tot bachelors en masters in technische richtingen. “We hebben een eigen training center waar we onze nieuwe collega’s alle vereiste jobspecifieke kwalificaties bijbrengen én ook verder willen investeren in de ontwikkeling en inzetbaarheid van onze wedewerkers.”

“In een hoogtechnologisch bedrijf als Sadef maken de medewerkers echt het verschil! We zijn er van overtuigd dat onze werknemers - hun kennis, kunde, toewijding en loyaliteit - onze meest essentiële bestaansmiddelen zijn. We engageren ons om een werkklimaat te ontwikkelen én behouden waarin alle medewerkers volgens hun bekwaamheid kunnen meegroeien met het bedrijf. Het profiel van een Sadef-medewerker omschrijven we graag als iemand met een gedegen kennis die bereid is tot verdere opleidingen, binnen een bedrijfsgebeuren waarin een hoge betrokkenheid heerst. En waarin de groepsgeest toch ruimte schept voor persoonlijk initiatief en zelfstandigheid.”

voestalpine Sadef
Bruggesteenweg 200 - 8830 Hooglede
www.vipjob.be

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag