Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
 • Vliegende starters - Dromen, durven, doen!

Vliegende starters - Dromen, durven, doen!

'Dromen, durven, doen'! Zij deden het jou voor. Kom en leer van ervaren ondernemers en van elkaar. Laat ons samen bouwen aan de toekomst. Startschot op 10 maart 2022 tijdens Vliegende Starters.

Haal inspiratie uit het ondernemersverhaal van Ibrahim Ouassari (Molengeek) en andere ondernemers tijdens Vliegende Starters. Dit event geeft je een unieke kijk op de uitdagingen van ervaren ondernemers en de trends binnen het ondernemerslandschap. Het geeft je tevens de kans om te netwerken met andere startende en groeiende ondernemers.

Programma

 • 16:00 - Ontvangst
 • 17:00 - Keynote Ibrahim Ouassari (Molengeek)
 • 18:00 - Ondernemersverhalen met waardevolle tips & tricks met:
  • Brecht Buysschaert (Springbok Coaching)
  • Peter Staveloz (iReachm / Cloud Group)
  • Véronique Bockstal (outgrow en lector UCLL) & Tine Vandeweerd (The Tiny Company)
 • 19:45 - Walking diner & netwerking
 • 21:30 - Einde

Keynote

ibrahim

"Het overtuigen van jongeren dat de digitale wereld toegankelijk is, is gedaan. Nu moeten we bedrijven ervan overtuigen dat deze jongeren van toegevoegde waarde voor hen kunnen zijn."

- Ibrahim Ouassari 

Ibrahim Ouassari is de oprichter en CEO van MolenGeek. Na een atypische en autodidactische carrière op het gebied van technologie, heeft Ibrahim zich gevestigd als een ervaren consultant. Daarna lanceerde hij zijn ondernemerscarrière. Het was zijn ervaring die hem ertoe bracht MolenGeek te lanceren, een inclusief internationaal technologisch ecosysteem dat de wereld van Tech toegankelijk maakt.

Sundar Pichai, topman van Google, tipt Ouassari als grote belofte voor de toekomst.

 

Ontmoet de andere sprekers

brecht

Na 10 jaar internationale sales ervaring bij verschillende Belgische topbedrijven startte Brecht Buysschaert in 2014 met zijn eigen onderneming Springbok Coaching. Het 15-koppig team van health coaches en consultants helpt nu organisaties bij de uitbouw van een duurzaam gezondheids- en welzijnsbeleid. Deze ervaringen en zijn perspectieven bundelde hij in zijn boek Whealthy Workplaces.

Over wat zal Brecht het hebben?

“De bumpy road van Springbok health coaching” 4 geleerde lessen vanuit zijn zoektocht naar authenticiteit als impactmaker

Favoriete quote

A burning passion coupled with absolute detachment is the key to all success (M. Ghandi) 

peyter

Peter is handelsingenieur van de Solvay Brussels School. Hij richtte BizLaunch (Lead Generation) en iReachm.com (Voicebots) op. Momenteel is hij CMO bij Cloud Group (Telecom) en de oprichter van Wheels after Work (Racing). Hij heeft een passie voor het bouwen van geweldige teams en het inspireren van mensen om het volgende niveau in hun carrière te bereiken. 

Over wat zal Peter het hebben?

Hoe stel je als ondernemer de ideale financieringsmix samen? Welke instrumenten zijn er ter beschikking en wat zijn de valkuilen?

Favoriete quote

There is no such thing as luck, luck is when hard work meets opportunity

veronique

Véronique is naast serial entepreneur (outgrow, Wheatless & More, More than soup, Bockstal & Partners) ook auteur, adviesraadlid, en docent en onderzoeker aan de hogeschool UCLL. Met outgrow en via UCLL begeleidt ze onderneemsters die willen schalen naar €1 miljoen. Ze is tevens de auteur van het boek: De vrouw van 1 miljoen, Groeigids voor female founders.

Over wat zal Véronique het hebben?

Tijdens vliegende starters zoomt ze in op de groeidrempels die elke ondernemer, los van gender, ervaart en de hefbomen die hem of haar uit de chaos van het (te) klein zijn kunnen trekken. Verwacht hands-on, concrete tips, vanuit haar eigen en andermans ervaringen.  Ze zal concrete tips geven en ervaringen delen. Ze gaat tevens in debat met Tine Vandeweerd, zaakvoerder van The Tiny Company, een bedrijf in volle groei en bloei. 

Favoriete quote

Kom en leer van ervaren ondernemers en van elkaar. 

tineTine Vandeweerd is zaakvoerder van The Tiny Company. Tine's droom? Winkelstraten, dorpen en steden vol fonkelende etalages, stoepborden met inspirerende boodschappen in aantrekkelijke taal, winkels met een unieke, persoonlijke selectie van producten, de meest gastvrije horeca en creatieve inzet van leegstaande vastgoedpareltjes.

Over wat zal Tine het hebben?

 Tine gaat in debat met Véronique Bockstal vanuit haar visie als groeiende ondernemer en deelt zo met het publiek haar ervaringen.

Favoriete quote

Enthusiasm is the key

Sponsorpakket

Geïnteresseerden voor een sponsorpakket mogen zich melden tot Sophie Moerenhout via sophie.moerenhout@voka.be  | 02 255 20 25  |  0478 87 79 28


Logo vlaio  bryo logo

In samenwerking met

logos

 

Contactpersonen

Veronique Mestdagh

Manager Ondernemerschap

Adres

Business Seats van OHL
Kardinaal Mercierlaan 46
3001 Leuven

Wanneer

Prijs

€60 (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Dit event zal plaatsvinden fysiek en onder de geldende coronamaatregelen. Indien nodig zal deze activiteit hybride of digitaal verlopen.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus
Dyls februari2024