Skip to main content
Map
  • Inclusie op de werkvloer als instrument tegen de krapte op de arbeidsmarkt

Inclusie op de werkvloer als instrument tegen de krapte op de arbeidsmarkt

Het verrijken van onze arbeidsmarkt met inclusiviteit wordt voor werkgevers snel een noodzaak om voldoende mensen te vinden. Het streven naar zorg en welzijn op de werkplek is van essentieel belang. Maar hoe realiseren we dit? Hoe gaan we om met taalbarrières, veiligheid en interne weerstand?

Sta jij aan het roer van Human Resources of leid je een organisatie? Voel je de noodzaak om een meer inclusieve en diverse werkomgeving te creëren, maar stuit je op uitdagingen zoals taalbarrières en veiligheidskwesties? Ontdek hoe je deze obstakels kunt overwinnen en een bloeiende, inclusieve werkomgeving kunt creëren die bijdraagt aan de welvaart van je organisatie en de industrie.

Wij bieden vier boeiende sessies aan onder leiding van Inge Godts, expert op het gebied van inclusiviteit in de arbeidsmarkt. Elke sessie combineert inhoudelijke diepgang, praktische tips en een stimulerende debatruimte:

Programma

  • Sessie 1: We zijn van nature niet inclusief. Hoe ons hiervan bewust worden?
  • Sessie 2: Taalbarrière doorbreken bij aanwerving. Leerbaar? Groei mindset? Taalcoach?
  • Sessie 3: Hoe een multiculturele werkvloer realiseren zonder interne weerstand?
  • Sessie 4: Veiligheidscultuur op een meertalige/multiculturele werkvloer. Veilig en inclusief, hoe het spanningsveld weghalen?

Trainer

Inge Godts van Boostfactor Haacht

Neem deel aan dit traject om een meer inclusieve en welvarende arbeidsmarkt te realiseren. Samen kunnen we werken aan een betere toekomst waar zorg en welzijn hand in hand gaan met financieel succes.


De sessies kaderen in Voka Welt, een traject dat inzet op duurzame loopbanen in ondernemingen door inclusief HR-beleid. 

Voka Welt

Contactpersoon

Steve Vanhorebeek

Adviseur Arbeidsmarkt & Onderwijs

Adres

LinkDistrict Haacht
Wespelaarsesteenweg 67
3150 Haacht

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus