Skip to main content
Map
  • Vlaams-Brabant
  • Ontbijtclub Hageland – Inspiratiesessie: Internationaal business doen

Ontbijtclub Hageland – Inspiratiesessie: Internationaal business doen

Maandelijks organiseren we een ontbijtclub in het Hageland, de ideale gelegenheid om mede-ondernemers uit de regio Oost-Brabant (beter) te leren kennen in een aangename en ontspannende setting! Niet alleen je smaakpapillen worden verwend: naast een heerlijk ontbijt trakteren we je ook op een flinke portie inspiratie. Zo tekent deze maand Bram Dejan van Gevers Patents present voor een presentatie over intellectueel eigendom, merk en octrooi en hoe je dit alles ook internationaal kunt beschermen.

Spreker

Bram Dejan - Spreker netwerkevent Vlaams-Brabant

Bram Dejan is Intellectual Property Attorney en partner van Gevers Patents. Bram adviseert hoe je de innovaties van klanten op het gebied van Intellectueel Eigendom kan beschermen en verdedigen. Tijdens deze ontbijtclub zal hij op een interactieve manier jullie meenemen in deze boeiende wereld. Nadien maken we graag tijd voor netwerking met een stevig ontbijt. Dit maakt het de perfecte manier om de dag geïnspireerd (en intellectueel) te starten!

 Winge Golf                Vlaio

Contactpersoon

Gaëlle Depré

Relatiebeheerder Hageland

Adres

Winge Golf & Country Club
Leuvensesteenweg 254
3390 Sint-Joris-Winge

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: gratis
  • Niet-leden kunnen eenmalig kosteloos deelnemen (nadien is lidmaatschap verplicht). Interesse? Contacteer Gaelle Depré

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus