Skip to main content

Netwerkmissie naar Mumbai, the business capital of India

Van maandag 24 tot vrijdag 28 april kan u deelnemen aan een netwerkmissie naar Mumbai onder leiding van staatssecretaris Pieter De Crem. Deze missie wordt georganiseerd door Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant, de Federatie van Belgische Kamers van Koophandel, met actieve ondersteuning van het consulaat-generaal van België in Mumbai, de Belgisch-Indische Kamer van Koophandel en Leuven MindGate.

  • Delegatie op topniveau onder leiding van staatssecretaris Pieter De Crem.
  • Mogelijkheid tot introductie bij lokale zakelijke en overheidscontacten.
  • Interessante bedrijfsbezoeken
  • Maximaal netwerken met collega-ondernemers.
  • Ontdek het economische hart van India

Mumbai is de commerciële hoofdstad en grootste stad van India, gelegen aan de Westkust.Het is een stad van superlatieven, met een geschatte bevolking van 18.4 miljoen inwoners. De stad en omliggende regio produceren 5% van het BBP en de activiteit in de regio vertegenwoordigt 25% van de industriële productie, 40% van de maritieme handel en 70% van de Indiase economie van kapitaaltransacties.

Mumbai is een van de tien grootste wereldwijde financiële platforms en herbergt hoofdkwartieren van veel Indiase en internationale ondernemingen. Het economisch belang van Mumbai en de hoge levensstandaard in vergelijking met de rest van India trekt migranten aan uit alle regio's van het land, die de stad een intense sociale en culturele diversiteit biedt. De stad is ook gekend om haar bloeiende filmindustrie, vandaar de bijnaam ‘Bollywood’. 

 

Programma

  • Welkomsmoment met executive briefing door consul-generaal.
  • Launching event rechtstreekse vlucht SN Brussels Airlines.
  • Ontmoetingen met lokale bedrijven en Belgische ondernemers & investeerders ter plaatse.
  • Netwerkrecepties & zakendiners met nuttige contacten.
  • Cultureel bezoek.

 

Praktisch

U vliegt rechtstreeks van Brussel naar Mumbai met SN Brussels Airlines. U verblijft 4 nachten in Hotel Trident Nariman Point, een 5* hotel uit de Oberoi groep.   

Inbegrepen zijn de rechtstreekse vluchten, verblijf in Trident Nariman Point hotel, transfers per bus, lunches en diners zoals voorzien in het programma, culturele uitstap, bedrijfsbezoeken. B2B-meetings kunnen geregeld worden op aanvraag.

Niet inbegrepen zijn persoonlijke uitgaven en kosten voor visum en inentingen

We bieden deze reis aan als totaalpakket. Het aantal plaatsen is beperkt, volgens principe first-come, first-served. Programma onder voorbehoud van kleine wijzigingen.

 

Partners

Belgian Chambers
Brussels Airlines
Belgo-Indian Chamber of Commerce & Industry
Leuven MindGate
Flanders Investment & Trade

Wanneer

Prijs

Leden: €2850.00
Niet-leden: €3750.00

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Prijzen zijn excl. 21% btw.

Deze prijzen zijn op basis van de vlucht in economy class en een eenpersoonskamer. Prijzen in businessclass op aanvraag. 

Kosteloos annuleren kan tot 28/02. 50% van deelnameprijs blijft verschuldigd bij annulering tussen 28/02 en 31/03. Na 31/03 blijft 100% van het inschrijvingsgeld verschuldigd. 

We bieden deze reis aan als totaalpakket. Het aantal plaatsen is beperkt tot 20, volgens principe first come first served. Programma onder voorbehoud van kleine wijzigingen. Inschrijven kan tot 28 februari 2017. Daarna checken we de vluchtmogelijkheden en prijzen. 

Schrijf u in door te bellen of mailen naar Sabine Soetens, directeur Diensten & Projecten:

02 255 20 17
sabine.soetens@voka.be

Proximus