Skip to main content
  • Home
  • Virtuele vrijdag

Virtuele vrijdag

Banner Virtuele vrijdag

Tradities zijn er om in ere te houden. Virtuele vrijdag bewees dat - ook in het huidige ondernemersklimaat - netwerken een belangrijk aspect is van ondernemen. Daarom organiseren wij dit najaar terug vier edities van Virtuele vrijdag. De ideale gelegenheid om volop ervaringen, tips, contactgegevens etc. uit te wisselen met andere ondernemers.

Wist u dat 70 % van de deelnemers van de vorige edities een nuttig contact of een samenwering heeft overgehouden aan Virtuele vrijdag?

We houden het kort en krachtig: op 50 minuten leert u in twee netwerkrondes 10 collega-ondernemers beter kennen.Virtuele vrijdag Wie u zal ontmoeten? Daar beslist het lot over. Net zoals bij netwerken in levenden lijve. Na inschrijving ontvangt u de nodige informatie om toegang te krijgen tot onze netwerkruimte op Zoom. Het aantal plaatsen is beperkt dus wees er snel bij!

Dit voorjaar hebben we 10 edities lang een 100-tal ondernemers mogen ontvangen op onze digitale netwerkvloer. Ontdek hieronder hun ervaring. Als kers op de taart sloten we de 10de editie af met een uniek ode aan de ondernemer gebracht door Mathieu & Guillaume. Herbekijk hun optreden hier.

 

Ben Van Gils

 
'Het beste voordeel van Virtuele vrijdag is een nieuw businessidee te kunnen pitchen, ineens bij de doelgroep en met live feedback.'
Ben Van Gils – zaakvoerder ViaVictor

 

Veronqiue De Prycker

 
'Elke deelnemer brengt elke keer een fantastische pitch en het gesprek over ‘de waan van de dag’ of hoe zij in hun bedrijf omgaan met de huidige situatie is steeds bijzonder leerrijk en to-the-point.'
Véronique De Prycker - zaakvoerder The House Of Leadership

Volgende edities

De volgende Virtuele vrijdag vindt plaats op:

Vrijdag 13 november om 11.00 uur. Inschrijven kan hier.

Vrijdag 11 december om 11.00 uur. Inschrijven kan hier.

Deelnemerslijsten

Raadpleeg hier de deelnemerslijst van afgelopen sessies:

Vrijdag 9 oktober: Klik hier.

Vrijdag 25 september: Klik hier.

Vrijdag 19 juni: Klik hier

Vrijdag 12 juni: Klik hier

Vrijdag 29 mei: Klik hier

Vrijdag 15 mei: Klik hier.

Vrijdag 8 mei: Klik hier

Donderdag 30 april:  Klik hier

Vrijdag 24 april: Klik hier

Vrijdag 17 april: Klik hier

Vrijdag 10 april: Klik hier

Hulp nodig?