Skip to main content
  • Virtuele vrijdag

Virtuele vrijdag

Banner Virtuele vrijdag

Ook in het huidige ondernemersklimaat blijft  netwerken een belangrijk aspect van ondernemen. Daarom organiseren wij Virtuele vrijdag. De ideale gelegenheid om volop ervaringen, tips, contactgegevens etc. uit te wisselen met andere ondernemers. Volledig digitaal en coronaproof.

Wist u dat 70 % van de deelnemers van de vorige edities een nuttig contact of een samenwerking heeft overgehouden aan Virtuele vrijdag?

We houden het kort en krachtig: op 50 minuten leert u in twee netwerkrondes 10 collega-ondernemers beter kennen.Virtuele vrijdag Wie u zal ontmoeten? Daar beslist het lot over. Net zoals bij netwerken in levenden lijve. Na inschrijving ontvangt u de nodige informatie om toegang te krijgen tot onze netwerkruimte op Zoom. Het aantal plaatsen is beperkt dus wees er snel bij!

In 2020 organiseerden we al 14 edities waarop we steeds een 100-tal ondernemers mochten ontvangen op onze digitale netwerkvloer. Ontdek hieronder hun ervaring. De 10de editie sloten we af af met een unieke ode aan de ondernemer gebracht door Mathieu & Guillaume. Herbekijk hun optreden hier.

Veronqiue De Prycker
 
'Elke deelnemer brengt elke keer een fantastische pitch en het gesprek over ‘de waan van de dag’ of hoe zij in hun bedrijf omgaan met de huidige situatie is steeds bijzonder leerrijk en to-the-point.'
Véronique De Prycker - zaakvoerder The House Of Leadership

Volgende edities

Er zijn op dit moment geen nieuwe data bekend.

 

Deelnemerslijsten

Raadpleeg hier de deelnemerslijst van afgelopen sessies:

Vrijdag 19 november: Klik hier.

Vrijdag 24 september: Klik hier.

Vrijdag 18 juni: Klik hier.

Vrijdag 21 mei: Klik hier.

Vrijdag 30 april: Klik hier.

Vrijdag 19 maart: Klik hier.

Vrijdag 12 februari: Klik hier.

Vrijdag 22 januari: Klik hier.

Hulp nodig?