Skip to main content
Map
  • Bryo StandUp Student Bootcamp - April 2023

Bryo StandUp Student Bootcamp - April 2023

Starten

Heb jij ‘goesting’ om te ondernemen maar ben je nog niet concreet opgestart en heb je nog geen ondernemingsplan uitgewerkt? Geen nood. Tijdens deze bootcamp voor studenten brainstormen we over jouw idee en reiken we je tools aan om je idee verder te verfijnen en vorm te geven!

Tijdens het traject werk je onder begeleiding aan je ondernemingsidee. De andere deelnemers brainstormen mee en geven nieuwe inzichten. Je krijgt antwoord op je  individuele vragen van jouw coach. Op het einde van dit traject evalueren we jouw project op de sterktes en zwaktes en kan je jezelf de grote vraag stellen: doe ik het of doe ik het niet?

 


Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) wil ondernemers daarbij ondersteunen samen met Voka. Bryo maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Samen voor #sterkondernemen.

Contactpersoon

Sofie Vermeir

Adviseur Bryo - starten

Adres

Voka KvK Vlaams-Brabant kantoor Leuven
Tiensevest 170
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor studenten

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annuleringsvoorwaarden.

Proximus