Skip to main content
Map
 • Bryo StartUp (Vlaams-Brabant)

Bryo StartUp (Vlaams-Brabant)

Je bedrijf is uit de startblokken geschoten en dat brengt flink wat uitdagingen mee. Bij Bryo Startup kan je ervaringen uitwisselen met andere starters, nieuwe inzichten verwerven van ervaren ondernemers en jouw individuele vraagstukken bespreken met je coach. Bovendien creëert Bryo Startup een sterk en hecht netwerk dat ook na het traject nog zeer waardevol kan zijn! 

Bryo StartUp Vlaams-Brabant is hét ondersteuningstraject voor startende ondernemers. Door ervaringen uit te wisselen met collega-ondernemers en door jouw vragen voor te leggen aan experten in specifieke thema’s, doe je de nodige kennis op om succesvol te starten. Via de Bryo StartUp-community zorgen we er samen voor dat we de voornaamste valkuilen van ondernemen vermijden. Wat kan je verwachten van een Bryo StartUp-traject?

 • De Bryo kick-off
  Samen met 15 collega-ondernemers vang je het traject aan op een inspirerende locatie. Teambuilding staat hier centraal omdat we een hechte groep zullen vormen waarbij we insights en tips maar ook problemen en frustraties delen, steeds in alle vertrouwen. Daarnaast voorzien we 2 inleidende workshops en identificeren we de pijnpunten waar we de komende maanden aan zullen werken. 
   
 • 6 expertensessies
  Maandelijks komen we 1 keer samen met de groep om een specifiek thema te behandelen. Geen externe consultants, theoretische frameworks of algemene lessen, maar hands-on workshops op maat van de startersgroep. Businessfundamenten zoals prijszetting, digitale marketing, sales en strategie zijn vaak voorkomende thema’s. 
   
 • Minimaal 3 individuele coachingsessies
  Tijdens deze coachingsessies fungeert je coördinator als vertrouwenspersoon, onafhankelijk klankbord, en matchmaker binnen het netwerk. 
   
 • Deelname aan 2 businessdates
  Voka nodigt verschillende businessexperten en ervaren ondernemers uit. Tijdens een één-op-één-gesprek krijg je de kans om jouw vragen te stellen.
   
 • Je wordt volwaardig lid van Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant (max. 2 jaar i.k.v. een deelname aan Bryo StartUp).
  Hierdoor verrijk je je netwerk met meer dan 2000 lokale bedrijven en krijg je toegang tot netwerkevents, exclusief voor leden! Je Bryo-coördinator helpt je om de juiste contacten te leggen. Als lid van Voka Vlaams-Brabant kan je bovendien ook deelnemen aan de activiteiten van Jong Voka Vlaams-Brabant!

 

 

Contactpersoon

Sofie Vermeir

Adviseur Bryo - starten

Adres

Voka KvK Vlaams-Brabant kantoor Vilvoorde
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

€ 500 per jaar (excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Advertentie VanRoey- nov
imu - vzw - DNCM
Proximus
imu - vzw - Recupel
imu - vzw - obd
AW_Digitalisering
imu - vzw - recupel
imu - vzw - salesforce
AW_Welt_6stappenplan
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende