Skip to main content
Map
  • Vastgoedclub - Bezoek aan de Victoria Tower
Voka Netwerking

Vastgoedclub - Bezoek aan de Victoria Tower

Ontdek de vernieuwde Victoria Tower in Brussel met Voka Metropolitan. Deze iconische toren, voorheen bekend als de IBM-toren, is volledig gerenoveerd en biedt nu onderdak aan een mix van kantoren, co-working spaces, horeca en een hotel.

Tijdens deze exclusieve rondleiding krijg je de kans om meer te weten te komen over de duurzame herontwikkeling van het gebouw en geniet je van een prachtig uitzicht over de stad.

Voor velen staat de Victoria Tower gekend als de IBM-toren, gekend van de vorige eigenaar. In dit gerenoveerd gebouw aan de Kruidtuin wordt voortaan een hotel, co-working spaces, horeca en kantoren gehuisvest. De toren werd grotendeels bewaard en de nieuwe façade ziet er quasi hetzelfde uit als in zijn vroegere jaren (1974). 

De projectontwikkelaar van het Victoria Tower, Downtown Real Estate (DWNTWN), ontvangt de Brusselse Voka vastgoedclub voor een rondleiding en toelichting in het splinternieuw gebouw waar we meer meer over laatste duurzame ontwikkelingen en genieten van een mooi uitzicht over de stad.

Programma

  • 18u30: Onthaal
  • 18u45: Intro Voka Metropolitan
  • 19u00: Toelichting door Downtown Real Estate
  • 19u30: Rondleiding
  • 20u15: Walking dinner & networking
  • 22u00: Einde

Meer over de projectontwikkelaar

Downtown Real Estate (DWNTWN) is een jonge Brusselse vastgoedontwikkelaar die zich toespitst op binnenstedelijke herontwikkeling. DWNTWN gelooft dat de stad in al haar complexiteit de sleutel is tot een mooie toekomst. De praktijk is gericht op duurzame herontwikkeling en doordachte renovatie van bestaande gebouwen. Dit vertaalt zich in geïntegreerde, groene en duurzame projecten met multimodale toegankelijkheid, gelegen in Belgische centrumsteden. Victoria, in samenwerking met Baltisse, werd volgens deze waarden herontwikkeld tot een duurzaam en toekomstbestendig gebouw. Het voormalige IBM hoofdkwartier huisvest nu een mix aan kantoren, coworking, hotel en horeca.

Eventpartner

Voka vastgoedclub bezoekt Victoria Tower Brussels, nieuw Hotel/Kantoorruimtes. Development by DWNTWN and Baltisse.

 

Contactpersoon

Rachida Bou M'Barek

Manager Bedrijfsrelaties | Coördinator Young Voka Metropolitan

Adres

Victoria Tower
Victoria Reginaplantsoen
1210 Brussel

Wanneer

Prijs

Voka-leden: €125
Niet-leden: €170

(excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Kosteloos annuleren kan tot ten laatste 9 juni 2023.