Skip to main content
  • Vastgoed Award'22

Vastgoed Award'22

Met 'De Vastgoed Award'22' brengen we top ondernemers uit de vastgoedwereld samen tijdens een inspirerend en interactief netwerkevent. Daarnaast lanceren we voor het eerst de 'Vokaward - vastgoed award', een prijs die wordt uitgereikt aan een uitzonderlijk vastgoedproject in Limburg. We zien elkaar terug op een impressionante locatie waar je jouw netwerk kan versterken en kan genieten van een sterk staaltje vastgoedontwikkeling in Limburg.

Vastgoed in de kijker

Samen met tal van ondernemers maken we er tijdens 'De Vastgoed Award'22' een onvergetelijk moment van. Want niet alleen steken we de vroegere 'Dag van Vastgoed' in een nieuw jasje, we reiken dit jaar de 'vokaward - vastgoed award' uit binnen drie categorieën: residentieel vastgoed/verblijfsaccomodatie, bedrijfsvastgoed en publiek vastgoed. Dit niet met de focus op het architecturale aspect, maar wel op innovatieve vastgoedontwikkeling in Limburg. 

Gezamenlijke ambitie!

We hebben samen met het 'netwerk vastgoed' van Voka - Kamer van Koophandel Limburg de ambitie om een zo breed mogelijk vastgoedklankbord te zijn en dit door te netwerken en ondernemers samen te brengen. Daarbovenop zetten we deze sector in de kijker door naast het verbinden, ook in te zetten op erkenning. En dit doen we met de exclusieve vokaward!

Sleep jij als eerste in de geschiedenis de 'vastgoed award' in de wacht? 

Voor de eerste keer in de Voka geschiedenis reiken we de vastgoed award uit als onderdeel van de Vokawards. Op basis van sterke dossiers gaan we samen met een jury vol experten aan de slag om een prijs uit te reiken aan een uitzonderlijk vastgoedproject in Limburg. Dus is jouw project gerealiseerd vanaf 2019? Aarzel niet en dien jouw dossier in (deadline 8 juli)

Dien hier jouw dossier in!

Juryleden : Leen Coenegrachts (Provincie Limburg), Véronique Claessens (Stad Genk), Maxime Kumpen (CBRE), Glenn Lyppens 

Herbeleef de vorige editie

Herbeleef de vorige editie

Benieuwd naar het volledige eventaanbod? 

Ontdek het hier

Contactpersonen

Elien Wuestenberghs

Coördinator events

Wouter Vanlee

Senior coördinator partnerships

Wanneer

Voorwaarden

100% van de deelnameprijs is verschuldigd als de annulering op minder dan 7 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail) uiterlijk op donderdag 3 november 2022. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Circuit Zolder