Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Ontbijtclub: Optimalisatie van variabele vergoeding

Ontbijtclub: Optimalisatie van variabele vergoeding

Stel je voor dat je je dag begint met een heerlijk ontbijt, omringd door gelijkgestemde professionals, allemaal verzameld om te leren over variabele vergoedingen? Dat is precies wat deze ontbijtclub aanbiedt!

Sluit je aan op 14 mei 2024 voor een exclusieve ontbijtsessie gewijd aan het optimaliseren van variabele vergoedingen. Ontdek hoe het Optie Plan een game-changer kan zijn voor jouw bedrijf en jouw werknemers.

Optie Plan biedt een unieke kans om jouw vergoedingsstrategie te transformeren, waardoor werknemers tot 110% meer netto kunnen verdienen vergeleken met traditionele contante beloningen. 

Laurens Van Sever van Degroof Petercam zal dieper ingaan op de mogelijkheden en verschillen tussen de Short Term, Long Term, en Long Term Plan Plus. 

Nadien is er tijd voorzien om te netwerken en rustig te ontbijten. Zo kan je boordevol energie en inspiratie aan de werkdag beginnen.

Programma

  • 07u30: Ontvangst met Ontbijt
  • 08u00: Presentatie: Optie Plan - Een win-win voor werkgever en werknemer door Degroof Petercam
  • 09u00: Q&A en netwerken
  • 10u00: Einde

Voor wie?

Dit event is essentieel voor iedereen in een leidinggevende, HR, of financiële rol die op zoek is naar innovatieve manieren om werknemerstevredenheid en bedrijfsprestaties te verbeteren.

 

Contactpersoon

Katrien Van Damme

Adviseur Plato - Groei, Opvolging & Overname

Adres

BMW & MINI Juma Leuven – Mechelen
Brusselsesteenweg 72
3020 Herent

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden

Proximus