Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • V-Day - Tijd om te vieren

V-Day - Tijd om te vieren

Het verlangen naar fysieke events wordt eindelijk beantwoord op V-Day, ons eerste grootschalige event van 2021. Onder het motto 'tijd om te vieren' brengen we honderden ondernemers uit Vlaams-Brabant samen. ‘Tijd’ vormt bovendien de rode draad doorheen dit inspirerende en feestelijke netwerkevent. Zo zetten we bedrijven in de spotlight die in 2021 een jubileumjaar meemaken.

Wat kan je verwachten?

Jullie tijd is waardevol, dat weten we. Een goed gevuld en inspirerend programma zorgt ervoor dat er geen minuut van verloren gaat:

  • 18u00 - 18u45: Onthaal en welkomstdrankje
  • 18u45 - 19u15: Verwelkoming door Voka
  • 19u15 - 19u45: Interactief panelgesprek i.s.m. Jeron Dewulf en De Belgische Improvisatieliga
  • 19u45 - 22u00: Diner en netwerkmoment
  • 22u00 - 23u30: Het dans- en bevrijdingsfeest met Tomorrowland DJ
  • 23u30 - 00u00: Einde

Praktische informatie

Corona richtlijnen

Vermits vanaf 1 oktober aantallen om zonder maatregelen samen te komen opgetrokken zijn tot 500 personen binnen, kan dit event doorgaan zonder CST.

Doelpubliek

Dit netwerkevent is gericht naar ondernemers in Vlaams-Brabant voor Voka-leden en niet-leden.

Voor de jarige bedrijven

Voor bedrijven die dit jaar een verjaardag vieren en deze verjaardag extra in de kijker willen zetten bieden we exclusieve Voka-feestpakketten aan met extra visibiliteit: een speciale jubileumeditie van ons magazine Ondernemers, een champagnetafel op V-day en nog zoveel meer. Neem hiervoor contact op met Sophie Moerenhout

Voor de nieuwe leden

Nieuw lid bij Voka Vlaams-Brabant? Dan is V-Day dé uitgekeken kans om je netwerk te verbreden. Onze in-house matchmakers zorgen ervoor dat je tijdens het event in contact komt met de juiste contacten. 

Met dank aan onze partners

logos

Voor vragen kan je terecht bij

Adres

Den Berg
Bergkapelstraat 98
1840 Londerzeel

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden €100
  • Niet-leden €125
  • Bryo & Jong Voka €65

Alle prijzen zijn exclusief btw.

De inschrijvingen voor V-Day zijn inmiddels afgesloten.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

We care about our planet. Daarom sporen wij alle deelnemers aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame vervoersmiddelen. Het dichtstbijzijnde trein-, metro- of busstation vanaf Hotel Den Berg is Treinstation Londerzeel, op 1,8 km afstand

Proximus