Skip to main content
 • Home
 • Uw bedrijf op Jump2Business?

Uw bedrijf op Jump2Business?

Jump2Business

Jump2Business is een online matching platform dat gemotiveerde studenten in contact brengt met aantrekkelijke West-Vlaamse bedrijven. Aangezien door corona de fysieke jobbeurzen werden geannuleerd, willen we met dit platform toch de kans geven aan ondernemingen én studenten om met elkaar in contact te komen. Bovendien werd een exclusief 'Extended Jump2Business-pakket' uitgewerkt om u extra te ondersteunen.

Ontdek het platform  platform

Onze regio wordt al decennialang geconfronteerd met een tekort aan talent, een problematiek die zelfs tijdens corona aan de kern van onze West-Vlaamse economie raakt en de groei van onze ondernemingen afremt. Daar willen we verandering in brengen.

Het Jump2Business platform matcht studenten en leerlingen met bedrijven op basis van interesses en waarden, openstaande functies/vacatures, maar ook stageplaatsen. Zo zullen studenten en leerlingen op basis van een ontwikkeld algoritme suggesties aangeboden krijgen van ondernemingen die bij hen, hun competenties en waarden passen.

Dit is een unieke kans voor uw onderneming om op een brede, aantrekkelijke markt in de kijker te staan en jong talent aan te trekken. Jong talent dat vaak onvoldoende het potentieel van en de opportuniteiten in onze ambitieuze en succesvolle West-Vlaamse ondernemingen kent.

Neem hier een kijkje op het platform.

Het 'Extended Jump2Business-pakket'

Het platform is bedoeld voor alle Voka-leden, maar maximum 25 bedrijven kunnen intekenen op het 'Extended Jump2Business-pakket'. Dit pakket geeft u o.a. extra visibiliteit richting jong talent, naamsbekendheid bij andere ondernemingen en mediaruimte in Ondernemers Digitaal (met een hogere waarde dan de totale waarde van dit pakket)!

Inhoud pakket: 

 • Een multi-pakket in Ondernemers Digitaal t.w.v. € 3.425,-. (hier vindt u een voorbeeld). Dit met bedrijfsreportage gericht naar studenten, die is opgenomen voor Jump2Business.
 • Een eigen ondernemingspagina op het Jump2Business-platform gedurende één jaar.
 • De productie van een bedrijfsfilm van één minuut. Deze wordt op uw Jump2Business-ondernemingspagina weergegeven en kan u in uw andere communicatie gebruiken.
 • Een doorverwijzing naar de vacaturepagina op uw eigen website.
 • De vermelding van uw logo op de homepage van het Jump2Business-platform.
 • Visibiliteit op onze fysieke events zoals jobbeurzen, wanneer deze weer kunnen plaatsvinden.
 • Het algoritme linkt het juiste talent met uw onderneming.

Activiteiten Extended-pakket 2021: 

 • Infosessies: Tips & tricks rond employer branding, het aantrekken van studenten en young potentials
 • Online Jump2Business jobbeurs
 • Okober - Maandlange promotie van de deelnemende bedrijven die stageplaatsen aanbieden.
 • Continu - Promotie van Jump2Business door Voka West-Vlaanderen bij studenten in alle Vlaamse studentensteden.

Bent u geïnteresseerd in dit pakket? Wilt u toch nog wat meer informatie of specifieke toelichting voor uw onderneming? Aarzel niet om contact op te nemen met Filip Deckmyn.

Contactpersonen

Davy Maes

Kennis & advies/Menselijk kapitaal

Hannes Careel

Member Services - Startend ondernemen

Filip Deckmyn

Member Services/Publicaties

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD Worx
CRM Group