Skip to main content
Map
  • Uitreiking miK Klimaatambassadeur 2023

Uitreiking miK Klimaatambassadeur 2023

De spanning stijgt! Wie wordt gekroond als miK Klimaatambassadeur 2023? Na een bruisende publieke stemcampagne en een uiterst zorgvuldige jurybeoordeling is de uitslag binnen.

Wie wordt uitgeroepen als winnaar? Dat ontdek je tijdens de 10e awarduitreiking in het kantoor van de vorige Klimaatambassadeur, All Belgian Recycling.

Ontdek het mee

Kom naar de awarduitreiking in het nieuwe kantoor van de vorige Klimaatambassadeur, All Belgian Recycling. Op deze inspirerende locatie zal officieel de opvolger worden bekroond.

Deze huidige titelhouder zal de kans krijgen om uitleg te geven over hun werking, en uiteraard valt die eer ook de opvolger te beurt.

Deputé Bart Nevens zal aanwezig zijn en neemt graag de gelegenheid om nog eens extra te benadrukken hoe hij en bij uitbreiding provincie Vlaams-Brabant willen inzetten op het verduurzamen van de ondernemingen.

Netwerken

Laat je onderdompelen in een inspirerende mix van gelijkgestemde zielen die bruisen van innovatie en duurzaamheid. Deel je ervaringen, spar over de toekomst en bouw bruggen met organisaties die de duurzame revolutie leiden. Wie weet, de volgende baanbrekende samenwerking kan hier ontstaan!

Kom en doe mee aan hét event in de kalender van duurzaam ondernemen. 

De winnaar van 2022 aan het woord

Sven De Meuter van All Belgian Recycling, winnaar 2022

Een initiatief in samenwerking met

mik

 

Contactpersoon

Dries Stuyven

Adviseur Duurzaam Ondernemen

Adres

All Belgian Recycling
Westvaartdijk 81
1850 Grimbergen

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus