Skip to main content
  • TVH tilt je carrière naar een nieuwe hoogte

TVH tilt je carrière naar een nieuwe hoogte

TVHTVH, dat in 2019 zijn gouden jubileum viert, geldt al decennia als een autoriteit in de verkoop, verhuur en herstelling van heftrucks en andere industriële voertuigen, en als wereldspeler in de verkoop van onderdelen voor die machines.

Ondanks de schaalgrootte (2.400 medewerkers in België, meer dan 6.000 wereldwijd) heeft het bedrijf nog altijd een familiaal karakter. De collegiale sfeer en de interne doorgroeimogelijkheden zijn belangrijke trekpleisters voor nieuwe medewerkers, ook voor de IT-afdeling.

TVH is dan wel een wereldspeler, het epicentrum situeert zich nog altijd in Waregem. Het bedrijf schrijft verder aan een boeiend groeiverhaal en wil het team op alle fronten versterken. “Mensen met een technische achtergrond kunnen sowieso bij ons terecht”, zegt communicatieverantwoordelijke Isabelle Van de Voorde. “Specialisten in onderhoud en herstelling kunnen zich zowel in ons atelier als bij klanten helemaal uitleven en ook voor aankoopfuncties is technische scholing zeker een meerwaarde. Maar eigenlijk zijn er vacatures in alle afdelingen, bijvoorbeeld in onze IT-afdeling, waar we nog verschillende profieltypes zoeken om het huidige team van meer dan 200 collega’s te versterken.”

Vorig jaar vulde TVH maar liefst 613 functies in, vaak met bestaande medewerkers. “Het illustreert de talrijke mogelijkheden die we bieden om iemands loopbaan binnen het bedrijf een nieuwe dimensie te geven. Daarvoor zetten we ook sterk in op interne en externe opleidingen.”

TVH biedt het beste van 2 werelden: een onderneming met een sterk internationaal karakter, die er zorgvuldig over waakt dat het familiale en collegiale aspect kernwaarden blijven. “We investeren veel in randactiviteiten die mensen de kans bieden elkaar beter te leren kennen. Zo zijn veel medewerkers enthousiast over TVH Nudge, waarbij we de collega’s mogelijkheden aanreiken om gezond te eten en te bewegen. Het is maar één van de initiatieven waarmee we het groepsgevoel aanscherpen, over de afdelingen heen”, besluit Isabelle Van de Voorde.

TVH Group
Brabantstraat 15 – 8790 Waregem
www.werkenbijtvh.com

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag