Skip to main content
  • Trajecten innovatie & digitalisering

Trajecten innovatie & digitalisering

Digital Leaders

Welk leiderschap is nodig om je bedrijf doorheen de digitale revolutie te loodsen? Digital Leaders geeft CEO’s en managers van de maakindustrie kaders, inspiratie van koplopers en begeleiding op maat van top-coaches. In dit uniek leiderschapsprogramma ontwikkel je een vernieuwde visie en een strategisch veranderingsstrategie voor je onderneming

Meer info over Digital Leaders vind je hier

Vragen? Contacteer Veroniek Hermans

Lab innovatie & digitalisering

TBC

Scouting Industrie 4.0

In het netwerk Scouting Industrie 4.0 focussen we op de impact van digitalisering op de operationele processen in maakbedrijven. Iedereen heeft al wel eens een presentatie gezien van de vierde industriële revolutie, waarbij de theorie vaak evident lijkt. Maar in de industrie is zo’n digitale evolutie minder vanzelfsprekend, bedrijven kunnen niet zomaar hun infrastructuur en business model overboord gooien. Door bedrijven aan het woord te laten krijgen de deelnemers inzichten over de voorbereiding die noodzakelijk is om te kunnen transformeren. Welk proces moet er eerst aangepakt worden? Vervolgens worden we meegenomen voor een rondleiding doorheen de productie, zo koppelen we de theorie aan de praktijk!

Meer info vind je hier

Vragen? Contacteer Sebastien Conings

Voka Digitaal Transformatie Traject

Langdurig begeleidingstraject (3 jaar) om gestructureerd en systematisch digitaal te transformeren. Aan de hand van een gepersonaliseerd stappenplan werk je aan digitalisering van je strategie, organisatie en processen. 

Meer info over het VDTT vind je hier

Vragen? Contacteer Veroniek Hermans

Contactpersonen

Sebastien Conings

Adviseur innovatie & digitalisering

Veroniek Hermans

Senior adviseur innovatie & digitalisering

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo