Skip to main content
Map
 • Voka Top Talks

Voka Top Talks

Innovatie

Ondernemerssummit 2023 - Innovation

Zin in een namiddag vol interessante keynotes, uitgelezen netwerkmogelijkheden en lekker eten en drinken? Op deze Voka Top Talk leer je bij over de nieuwste disruptieve trends, van cybersecurity en 5G tot Artificiële Intelligentie en quantumtechnologie.

Niet te missen als jij mee wil zijn en blijven!

Voka Top TAlks

 

Voor deze Top Talk met thema innovatie haalden we een resem interessante sprekers erbij om als experten hun kennis te komen delen over verschillende digitale onderwerpen. Tijdens de break-outsessies is interactie verzekerd!

Programma

 • 13u00 - 14u00: Ontvangst met drankje en hapje 
 • 14u15 - 15u30: Keynote Jo Peters (UpSpace): “Hoe vissen kunnen verdrinken” 
 • 15u40 - 16u10: Break-outsessies van telkens 30 minuten per topic: 
  • Eviden: De impact van cybersecurity op de medewerker. Is uw onderneming klaar voor NIS 2?   
  • Proximus: Noodzaak van 5G in manufacturing, transport en logistiek. 
  • Mendify: Hoe digitaal transformeren met low code. 
 • 16u20 - 16u50: Break-outsessies van telkens 30 minuten per topic: 
  • Eviden: Generative AI in de praktijk: hoe technologie de medewerker ondersteunt. 
  • Proximus: Is quantumtechnologie de toekomst en wat is de impact op medewerkers?
  • Process Delight: Minder chaos, betere samenwerking en digitaal comfort.  
 • 17u00 - 17u30: Matchmaking & netwerken
 • 17u30 - 19u00: Netwerken met pastabuffet

Ben jij er ook bij?

Keynote speaker

Jo Peters 

CEO & Art Director Deusjevoo & UPspace 

Jo houdt van mensen inspireren. Met zijn key-note “Hoe vissen verdrinken” vergelijkt hij onze kantoren met een aquarium vol vissen waarin elke vis andere noden en wensen heeft. Hoe je daar als werkgever op kunt inspelen en hoe je zo het beste uit je mensen kunt halen, verneem je tijdens deze levendige sessie!

deusjevoo

 

Break-outsessies

Mendify - Applicaties, van ontwerp tot beheer

Pieter Taghon 

Sales Director Mendify 

Mendify ontwerpt, implementeert, ondersteunt, host en beheert applicaties. Hun lange ervaring en focus in model gedreven applicatieontwikkeling, zorgt ervoor dat ze al hun ervaringen en expertise hebben kunnen bundelen in de ‘Mendify AppFactory aanpak’. Via deze app-factory helpen zij hun klanten hun applicatie strategie en portfolio verder uit te werken en uit te bouwen in een Co-Creatie modus. Mendify wordt gelukkig als klanten Mendix succesvol inzetten als strategische tool voor de digitale transformatie van hun onderneming.

 

Mendify

Proximus - Bedrijfsinnovatie versterken met 5G Private Networks

Jurgen De Klerck  

Business Development Manager 5G MPN  

Van autonome voertuigen en drones tot het gebruik van augmented reality, toepassingen voor IoT en analytics en bedrijfskritische communicatieoplossingen: de rode draad doorheen de digitalisering is het mobiele netwerk.

Om zeer betrouwbaar te zijn, moet het enorme hoeveelheden data kunnen verwerken met een ultralage wachttijd. En dat is precies wat 5G doet. Vandaag leren we hoe 5G je bedrijf zal veranderen en concurrentiëler zal maken in een zeer snel veranderende maatschappij.

5G Private netwerken zullen nieuwe manieren van werken mogelijk maken, nieuwe processen implementeren en de digitalisering van bedrijven versnellen.

Proximus NXT

EVIDEN - Cybersecurity, sla de bal niet mis!

Jimmy Noels

Cybersecurity Expert

Sla de bal dus niet mis met NIS! In de zeer nabije toekomst zullen cybersecurity-oefeningen absoluut van alle bedrijven worden verwacht. Uiteindelijk zijn de doelen simpel: veiligheid en beveiliging. Ondek in onze sessie wat dit betekend voor uw organisatie!

Eviden

Process Delight - De mens versterken via digitaal comfort tot succesfactor voor je bedrijf.

Alexander Beyens 

Business Analyst & Product Owner  

Process Delight ziet een toekomst waarin digitaal welzijn de kern vormt van elk succesvol bedrijf. 

In een wereld waarin mens en technologie samensmelten, geloven we dat bedrijven die investeren in de digitale beleving van hun teams en klanten, zullen floreren en leiden. 

Process delight

Proximus - De Quantum revolutie: invloed op industrie, leiderschap én innovatie

Stefan Bovy 

Director Cloud Service Center Proximus 

Recente doorbraken in Quantum computing, communicatie en beveiliging openen deuren naar revolutionaire toepassingen in tal van industrieën. Vast staat dat deze toepassingen business activiteiten zullen beïnvloeden in chemie, farmacie, productie, logistiek en financiën. Leiders spelen een cruciale rol in de beslissing om deze revolutie vandaag al te omarmen. Hoe zullen ze innovatieteams de beste kansen bieden om te experimenteren met deze fantastische technologieën, in hun zoektocht naar game-changing oplossingen? 

Proximus NXT

EVIDEN - Generatieve AI in de praktijk

Rob Stox

Digital Evangelist

Generative AI is de toekomst van contentcreatie… dat is iets wat zeker is. Het kan bedrijven helpen om betere beslissingen te nemen of helpen met het automatiseren van bepaalde taken en processen. Maar wat is het nu exact en welke zijn de voordelen? Tijdens deze sessie geven we blik op wat is en wat nog zal komen.  

Dat generative AI meer dan een hype is, is ondertussen wel duidelijk. Spring dus mee op de kar!

 

Eviden

Doelgericht netwerken met MeetMatch

Ga bij het netwerken recht op je doel af dankzij de MeetMatch app. Daarin kun je vooraf al kiezen met wie je wil spreken. Zo ga je gegarandeerd met waardevolle contacten naar huis.

Naast andere deelnemers en hosts van de breakout-sessies, kun je ook contact leggen met mensen van:

 • AE - Verandering wordt vaak gedreven vanuit nieuwe technologieën, die nieuwe opportuniteiten doen ontstaan. In een wereld vol uitdagingen, maakt AE organisaties digitaal sterker door hun technologie, bedrijfsdoelstellingen én talentontwikkeling op elkaar af te stemmen.
 • Kinnarps - Aantrekkelijke interieuroplossingen helpen jou en jouw organisatie gemotiveerd, productief en tevreden te blijven. Maak je werkplek duurzaam en future proof en stimuleer productiviteit, creativiteit en welzijn.
 • Flanders Make - We bieden actieve ondersteuning aan bedrijven in de maakindustrie voor het ontwikkelen en optimaliseren van hun producten en productie-processen.

Dank aan onze eventpartners

mendify, process delight, byd

Dank aan de exposanten

exposanten

Met de steun van

Logo proxi living

Contactpersoon

Roel Raymaekers

Adviseur Digitalisatie & Innovatie

Adres

Living Tomorrow
Indringingsweg 1
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

€60 (excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus