Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Test nu gratis Vrachtrouteplanner voor stadsomgeving uit

Test nu gratis Vrachtrouteplanner voor stadsomgeving uit

Levert je onderneming regelmatig goederen in een stadsomgeving? Verzorgt je bedrijf transporten die rekening moeten houden met venstertijden of die langs een schoolomgeving passeren? Rijden je chauffeurs zich regelmatig vast in lokale straten (krappe bochtstralen, smalle doorgangen, etc.) in compacte dorpskernen? Dan biedt de Vrachrouteplanner die de Vervoerregio Antwerpen ontwikkelt een concrete oplossing over haar hele grondgebied (42 gemeenten en districten). 

Eenvoudig gebruik

Chauffeurs kunnen bij het gebruik van de bestaande vrachtrouteplanner Truckmeister een extra feature opladen die real time het routeadvies aanpast op spertijden voor scholen, omleidingen van markten, lokale versmallingen, ...

Doe gratis mee aan de test

De Vrachtrouteplanner zit momenteel in een testfase. Er worden ondernemingen gezocht die hun vrachtwagenchauffeurs (geen bestelwagens) de planner willen laten uittesten. De testfase loopt van maart tot zomer 2023. De test verloopt wanneer het past binnen de onderneming. Er zal nadien gepeild worden naar de ervaring. 

Praktisch

Na registratie van je deelname ontvang je via de Truckmeister-applicatie de handleiding voor het gebruik van de Vrachtrouteplanner. De chauffeur dient na de rit een vragenlijst (duurtijd: 30 seconden) in te vullen via de app.

Meld je hier aan om deel te nemen aan de test. 

U kan contact opnemen met Tim Vervoort van Stad Antwerpen of Franziska Kupfer van Vervoerregio Antwerpen voor meer info over het project. 

De Vrachtrouteplanner is een initiatief van: 

VRA    StadAntwerpen

Contactpersoon

Steven Roeland

Mobiliteitsmanager