Skip to main content
Map
  • Tech Summit: Smart Energy

Tech Summit: Smart Energy

Experten aan het woord over smart energy

Dinsdag vond een geslaagde 6de editie van de Tech Summit plaats. Een 80-tal aanwezigen lieten zich onderdompelen in de nieuwste technologieën om energie te produceren en op te slaan. 

Keynotespreker Peter Vanden Houte startte de dag met een wervelende uiteenzetting over ons huidige energieklimaat en de gevolgen ervan voor onze economie. Tijdens vier bedrijfscases kregen we een inkijk in de nieuwste technologieën rond energie. Mario Ferket, production director Niko, gaf een inkijk in het energiemonitoringsverhaal van Niko waarna Alexandra Verbrugge, accountmanager Lifepowr energiebegrippen zoals netbalancering en value stacking verduidelijkte. Frederik Loeckx, managing director Flux50, schetste de context rond energiedelen, en als laatste case bracht Thomas Pary, accountmanager Cordeel, het verhaal van c-energy. Tot slot sloot Stefaan Vandist, auteur Pretopia, af met zijn geweldige toekomstvisie op energie zodat iedereen geïnspireerd aan de netwerkreceptie kon starten. 

Bedankt dat je erbij was! De volgende editie van Tech summit gaat door op 23 mei en toont de mogelijkheden van de metaverse voor jouw bedrijf!

Bekijk hieronder de foto's.

Zitten de foto's verstopt? Meld je aan of maak een profiel aan op onze website om de foto's te bekijken.

Schrijf je in voor de volgende editie van Tech Summit

Tech Summit: Metaverse

Schrijf je in voor de volgende editie

Tech Summit: Metaverse