Skip to main content
  • Tank positivity: medewerkers Voka Vlaams-Brabant delen hun geluksmomentjes

Tank positivity: medewerkers Voka Vlaams-Brabant delen hun geluksmomentjes

Omdat we de laatste tijd al met meer dan genoeg somber coronanieuws geconfronteerd worden, leek het ons hoog tijd voor een gezonde portie positiviteit! Hoe gaat het de medewerkers van Voka Vlaams-Brabant af nu ze thuis aan het werk zijn? Waar putten ze dezer dagen energie en voldoening uit? Van pannenkoeken bakken tot een wellnesspauze met dochterlief, ontdek alle geluksmomentjes hier!

test

"’s Middags een keertje lekker pannenkoeken eten in plaats van de gebruikelijke boterhammen, daar heb ik van genoten. Speciaal gebakken door mijn vriend!"

Annik, Assistente Algemeen Directeur

 

test

“Nu ik thuis aan het werk ben, probeer ik des te meer te genieten van de ‘quality time’ met mijn dochter van 3,5 jaar: tijdens de pauzes samen op de trampoline springen, knutselen, dansen voor de tv, op berenjacht gaan, of genieten van een heerlijk wellnessmomentje!”

Stefanie, Marketing Intelligence en Communicatie

 

test

"Het aangename weer maakt het thuiswerken alvast een pak aangenamer. Gelukkig hebben we grote ramen in ons appartement en staan alle gordijnen heel de dag open zodat er veel zon binnenkomt. Ook vind ik het zalig dat ons katje steeds lekker dichtbij komt liggen. Ook fijn deze periode: taarten en cakes bakken!"

Liesbeth, Communicatie

 

test

"We mogen van geluk spreken dat het zo'n mooi weer is net nu iedereen thuis aan de slag is. Dat vind ik persoonlijk het voornaamste voordeel. Heerlijk om pauze te pakken op ons zonovergoten terras tussen de plantjes!"

Willem, Communicatie

 

Kimberly

"Thuis zit ik met een echte beestenboel: twee honden en twee katten. Een ‘zoo’, zoals mijn vrienden het wel eens noemen. Een werktelefoontje kan nu eenvoudig vanuit de zetel in plaats van aan mijn bureau. En mijn katten en honden, die komen me dan lekker knus vergezellen. Ook vind ik het geweldig dat ik tegenwoordig ongestoord muziek kan opzetten!"

Kimberly, HR-assistant

 

Ferdinand

"Wat mij door deze thuiswerkdagen helpt? Vijf zoet-goed-houdertjes per dag, een kort ‘swingske’ voor elke bol. Daar wordt alles zoveel zoeter van…"

Ferdinand, Relatiebeheerder en Coördinator Bryo
Kristien

"Door het thuiswerken is er eindelijk een keertje tijd vrijgekomen om zelf ons brood te bakken!"

Kristien, Events

 

Pascal

"Mijn lichaam, en vooral mijn buikje dan, zijn in deze periode enorm dankbaar voor het ontdekken van alternatieve sporten. Op naar de kwart triatlon!"

Pascal, Relatiebeheerder en Coördinator Open Bedrijvendag