Skip to main content
Map
  • Infosessie Start2Export2 India

Infosessie Start2Export2 India

  • Online

India is momenteel de vijfde grootste economie ter wereld, maar zal tegen 2030 waarschijnlijk de derde grootste economie worden. Hét land dus om in de gaten te houden om je product of dienst naartoe te exporteren. Weet je niet hoe je eraan begint? Volg dan zeker de gratis infosessie rond het Start2Export2 India-traject.

India is momenteel de vijfde grootste economie ter wereld. Met een jaarlijkse economische groei van tussen de 6 en 7% ligt het land op koers om Japan voorbij te steken, en tegen 2030 de derde grootste economie ter wereld te worden. Met meer dan 1,4 miljard inwoners is India het meest bevolkte land ter wereld. 

Gezien de omvang van de afzetmarkt en het feit dat India een sterke groeimarkt is, zijn er mogelijkheden voor allerlei sectoren. Kansrijke sectoren zijn onder meer consumentengoederen, logistiek, gezondheidszorg, luchtvaart, hernieuwbare energie en klimaattechnologie, enz. De groeiende en goed opgeleide middenklasse staat open voor nieuwe producten, en is een belangrijke katalysator voor de economie.

Tijdens deze infosessie leer je de mogelijkheden van het land beter te leren kennen en kom je in contact met ondernemers die daar al hun producten of diensten aanbieden.

Programma

10u30: Verwelkoming door Tuba Gungor, Voka KvK Vlaams-Brabant 

10u35: Zakendoen met India – New Delhi - door Babette Desfossez,– Flanders Investment & Trade

10u45: Zakendoen met India – Mumbai - door Wouter Vanhees,– Flanders Investment & Trade  

10u55: Zakendoen met India – Bangalore - door Jayant Nadiger,– Flanders Investment & Trade

11u05: Bedrijfstestimonial door Marc Creupelandt, Senior Sales Manager bij Vondelmolen 

11u15: Toelichting over het Start2Export2 Indiatraject door Flanders Investment & Trade 

11u25: Q&A 

11u45: Einde

logo fit

Contactpersoon

Tuba Gungor

Adviseur Internationaal Ondernemen - Coördinator Jong Voka

Wanneer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus