Skip to main content
Map
  • Jong Voka Stamgasten 2023
Voka Netwerking

Jong Voka Stamgasten 2023

Welkom bij de volgende editie van Jong Voka Stamgasten op 23 mei 2023.

Waar beter om inspiratie op te doen dan tijdens een gezellige kroegentocht met andere jonge ondernemers? Schenk jezelf in voor een avond vol bruisende ideeën en hilarische anekdotes, want bij ons staan de pintjes van succes altijd koud!

Laat je meeslepen door de avonturen van twee pientere stamgasten die hun weg hebben gebrouwen in de wereld van het ondernemerschap. Deze smakelijke bijeenkomst verbindt plezier met zakelijk inzicht, zodat we samen kunnen proosten op een glansrijke toekomst.

Stamgasten met sterke verhalen

Onze vrolijke vertellers zijn niemand minder dan Andreas Creten - CEO & Founding Partner van madewithlove, en Steffen Brans - CEO van Appwise & Wisemen. Deze twee ervaren brouwers van briljante ideeën zullen het podium betreden in twee sfeervolle cafés in Herent om hun verhalen te delen.

Praktisch

Het publiek wordt verdeeld in twee groepen. Na het eerste rondje wisselen de groepen van café (gelegen recht tegenover elkaar). Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen en met hen in gesprek te gaan - wie weet ontstaat er een bruisende samenwerking tussen jullie!

Dus waar wacht je nog op?

Meld je aan voor deze hilarische en leerzame avond en word onderdeel van onze ondernemende stamgastenclub. Wie weet zie jij jouw ideeën binnenkort ook schuimen als een frisse pint!


Met de steun van onze partner

partner bmw

Contactpersoon

Tuba Gungor

Adviseur Internationaal Ondernemen - Coördinator Jong Voka

Adres

Café Den Travoo & Café Tunnel 2.0
Stationsbuurt
3020 Herent

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus