Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
 • Cybersecurity Roadshow - Harol Diest

Cybersecurity Roadshow - Harol Diest

Digitalisering, IT & Technologie

banner

Bewijs samen met je medewerkers dat jij hackers wel te slim af kan zijn! Kun jij de code van onze cybertruck kraken en ontsnappen? 

Cybercrime rukt op. En cyberaanvallers hebben het niet alleen op grote bedrijven gemunt: liefst 43% van alle cyberaanvallen is gericht op kmo's!

Alerte en bewuste medewerkers verkleinen het risico op cybercrime gevoelig. Want een ogenschijnlijk onschuldige mail kan rampzalige gevolgen hebben.

Help je collega's, spaar je onderneming én bouw ondertussen aan een hechter team tijdens de Cybersecurity Roadshow bij Harol in Diest!

Kom je liever naar een andere locatie? We komen ook naar Leuven.

Cybersecurity Roadshow - Holiday Inn Diegem

Wat mag je verwachten?

Je legt samen met je team van max. 8 personen een parcours af door de truck. In 45 minuten maken we je wegwijs in de wereld van cybersecurity. 

 • In de escape-truck speel je een escaperoom waarin verschillende onderwerpen van cybersecurity bewustzijn verwerkt zijn zoals phishing, onbekende usb-sticks, social engineering en ransomware.  De deelnemers komen voor keuzes te staan die ze ook kunnen tegenkomen op de werkvloer, of als ze van thuis werken.  Als de deelnemers het hoofd koel houden kunnen ze uiteindelijk de code kraken (binnen de 30 minuten) en ontsnappen uit de truck. 
   
 • Daarna volgt er een opvolgsessie met een ethical hacker (30 min.). Hij overloopt met de deelnemers wat er goed en wat er fout liep. Het uiteindelijke doel is om alle deelnemers van het spel bewust te maken van digitale gevaren en cybercriminaliteit - maar dan wel op een onvergetelijke manier!

   

 • Tot slot is er tijd om te relaxen en netwerken. Je deelt je indrukken met teamgenoten en/of andere deelnemers bij een drankje en hapje. In gesprek met onze Voka-adviseurs kun je opvolggesprekken plannen om volgende stappen voor je onderneming te bespreken.
   

Een voorproefje? Bekijk de reportage van ROBTV over de Cybersecurity Roadshow!

 

still uit reportage ROBTV

Praktisch

De Cybertrucks worden in groepjes van 8 personen doorlopen. Er zijn 10 slots per dag tussen 09u00 en 17u00. Bij inschrijving kun je een voorkeur van tijdstip doorgeven. Schrijf je in met 8, dan krijg je voorrang bij de toewijzing van het tijdsslot.

Je kunt ook individueel of met kleinere groepen inschrijven, dan wordt je ondergebracht in een groep met andere deelnemers. Je kunt nog steeds je voorkeur van tijdsslot doorgeven, maar krijgt hierbij geen voorrang.

Prijs (excl. btw):

 • Groep van 8 personen: €400
  • Deze groepen krijgen voorrang bij de keuze van een tijdsslot
 • Individueel of kleinere groep: €50 per persoon

Met de steun van

 

Contactpersoon

Laurens Vanbets

Adviseur Digitalisatie & Innovatie

Adres

Harol Diest
Industriepark 3
3290 Diest

Wanneer

Prijs

 • Groep van 8 personen: €400
  • Deze groepen krijgen voorrang bij de keuze van een tijdsslot
 • Individueel of kleinere groep: €50 per persoon

(excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus