Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Rekruteren over de (taal)grens met “Vous êtes les bienvenus”

Rekruteren over de (taal)grens met “Vous êtes les bienvenus”

VELB header

Als lid van Voka West-Vlaanderen kunt u zich gratis registreren op onze site www.vouseteslesbienvenus.eu. Deze site heeft als doel om Noord-Franse en Waalse werkzoekenden verder bewust maken van de jobmogelijkheden in West-Vlaanderen en hen vlotter in contact brengen met West-Vlaamse werkgevers: we willen hen laten proeven van wat werken in West-Vlaanderen inhoudt. Deze site kan niet alleen de jobinvulling in uw onderneming verbeteren, maar is ook een kans om uw activiteiten zoals een jobdating in de kijker te zetten. 

Zoals u zult merken is de site geen vacaturedatabank, maar een employer branding-platform dat West-Vlaamse bedrijven die openstaan voor Franstalig talent ‘in the picture’ plaatst. Want ook dat Franstalig talent is noodzakelijk in de strijd tegen de krapte op onze arbeidsmarkt.

En ook u kan uw bedrijf en uw jobaanbod in de kijker zetten bij Noord-Franse en Waalse werkzoekenden.

Formule (gratis voor leden): Uw bedrijf wordt geïntegreerd op de website www.vouseteslesbienvenus.eu én we maken u wegwijs om uw vacatures kenbaar te maken bij Noord-Franse en Waalse partners. Hiervoor hebben we een logo nodig van uw bedrijf, een korte intro van uw onderneming in het Frans, 6 foto’s en een link naar uw website (en vacaturesite).  

Voor meer informatie kan u contact opnemen met Davy Maes.

Contactpersoon

Davy Maes

Kennis & advies / Menselijk kapitaal

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag