Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Real Leaders - word jij een authentieke en impactvolle leider?

Dit traject is voor hen die geen genoegen nemen met een middelmatig leven en leiderschap, dat meestal op automatische piloot wordt uitgevoerd. Deze cursus is voor leiders die door hun eigen voorbeeld willen inspireren en een werkomgeving willen creëren die gebaseerd is op waarden die de wereld beter maken.

Met een uniek en op maat gemaakt leiderschapsprogramma - REAL LEADERS - wil Voka - Kamer van Koophandel Limburg bijdragen tot de ontwikkeling van Limburgse bedrijfsleiders.

Voka - KvK Limburg Real Leaders - groei in je leiderschap

Wil je graag deelnemen aan Real Leaders?

Schrijf je dan snel in.

Klik hier

 

De opleiding Real Leaders was voor mij een echte eye-opener, en dit zowel op privé- als op professioneel vlak. Je krijgt er als het ware in een versneld tempo een stukje levenservaring bij.

VERONIQUE HOUBEN
Wat mag je verwachten?

Real Leaders bestaat uit 3 modules (2 modules van 4 dagen, 1 module van 1 dag)

  1. Personal dynamics: in de eerste module staat zelfonderzoek centraal met als doel kennis en bewustzijn van diepgewortelde patronen in jezelf die jou sturen in jouw leiderschapsstijl. 
     
  2. Group dynamics: In de tweede module staan we stil bij de verschillende dimensies van groepsdynamica met als doel kennis en bewustzijn van jouw eigen positie in verschillende groepen/teams en jouw effect op de groepsdynamica: “Hoe geef je energie aan jouw team? Hoe beïnvloed je verandering in jouw team?” 
     
  3. Change dynamics: De opgedane zelfkennis uit module 1 & 2 vormen de basis om echt verandering door te voeren. Tijdens deze module kies je een specifiek veranderingsproject in jouw eigen onderneming. Hierbij maak je gebruik van de opgedane kennis bij jezelf en van de reisgenoten om de verandering te implementeren in jouw bedrijf. 
Voor wie?

Real Leaders is er voor de ondernemer die wil stilstaan bij zijn of haar leiderschapspositie en de eigen onderneming wil laten evolueren op een bewuste en waardengedreven manier. Dit traject is voor degenen die de moed hebben om een spiegel voor te houden, zich te bezinnen en verandering in hun leven toelaten.  (Best wel +10 werknemers in dienst)

 

Praktische informatie?

Start?

Module 1: 06/02/2024 - 09/02/2024
Module 2: 26/03/2024 - 29/03/2024
Graduation Ceremony: 03/05/2024

Prijs:

€ 7500,00 excl. btw voor leden van Voka - Kamer van Koophandel Limburg 
€13.100,00 excl. btw voor niet-leden van Voka - Kamer van Koophandel Limburg
20 tot 30% korting via KMO-portefeuille is mogelijk, voorwaarden zie www.kmoportefeuille.be (erkenningsnummer DV.O105507) 
 
Inbegrepen: 
Groepsbegeleiding en coaching 
Lunch, diner, drank aan tafel, versnaperingen, extra activiteiten 
Syllabi en boeken 
 
Niet inbegrepen: 
Hotelovernachting & ontbijt: ongeveer € 145,00 excl. btw per nacht 
Extra onkosten zoals dranken aan de bar of minibar. 
 
Extra: 
- max 12 deelnemers 
- geen concurrentie samen 

“Ken jezelf beter om anderen beter te leren kennen”

Bart Balis - Brouwland

Contactpersonen

Laura Van Wijmeersch

Manager kameracademie en themanetwerken

Hannah Baveco

Coördinator Kameracademie