Skip to main content
  • Real Leaders

Real Leaders

Durf jij jouw leiderschapspositie in vraag te stellen?

Real Leaders is er voor de ondernemer die wil stilstaan bij zijn of haar leiderschapspositie en de eigen onderneming wil laten evolueren op een bewuste en waarde gedreven manier.

Met een uniek en op maat gemaakt leiderschapsprogramma - REAL LEADERS - wil Voka - Kamer van Koophandel Limburg bijdragen tot de ontwikkeling van Limburgse bedrijfsleiders tot authentieke en impactvolle leiders. Daarnaast willen we een groep van leiders samenbrengen die elkaar kunnen ondersteunen in hun leiderschapsuitdagingen.

REAL LEADERS  is een 15-daagse beleving die zich afspeelt buiten de bedrijfsmuren. Het programma is een mix van diverse leervormen, gestoeld op de kennis en ervaring van James Bampfield van Quinx.
 

.

Ken jezelf beter om anderen beter te leren kennen

Als leider heb je een voorbeeldfunctie, moet je de rots in de branding blijven en kom je met heel veel verschillende persoonlijkheden in aanraking. Leren omgaan met al deze persoonlijkheden kan enkel als je voldoende inzicht krijgt in je eigen belemmeringen. In dit intensief traject krijg je beter  inzicht in je eigen belemmeringen en leer je er mee omgaan. Je bouwt er bovendien tijdens de intensieve sessies nauwe contacten met collega’s in op. 

Bart Balis (zaakvoerder Brouwland):