Skip to main content
  • Publieksprijs Kempen

Publieksprijs Kempen

Stem op uw favoriet voor de Publieksprijs Ondernemen 2017!

Vote for your favourite candidate for the People’s Choice Award 2017!
Votez pour votre candidat préféré pour le Prix du Public 2017!
Stimmen Sie für Ihren Favorit für der Zuschauerpreis 2017!

VerkooijenVerkooijen

Verkooijen bvba in Hoogstraten is opgericht in 1977 en bestaat dit jaar 40 jaar. Het succesvolle familiebedrijf staat te boek als specialist in logistieke diensten, zoals warehousing, distributie en opwaardering van plastic granulaat en maalgoed, rubber en elastomeren. Verkooijen is gelokaliseerd in Hoogstraten en Meer, strategisch gelegen tussen de havens van Antwerpen, Rotterdam en Moerdijk. Alles wat traders in plastics, producenten van plastic grondstoffen en/of plastic eindproducten nodig hebben verzorgt Verkooijen: opslag, tijdelijk én permanent, transport, inslag, overslag, opwaarderen (ontstoffen, zeven, demetalliseren en homogeniseren), afzakken, verpakken en ompakken. Daarnaast biedt Verkooijen kennis van wet- en regelgeving, milieu- en veiligheid, douanediensten en accijnzen.
 

 


SidecSidec

Sidec is een ambitieuze en innovatieve KMO in Balen met 25 gedreven medewerkers. Sidec is marktleider in de Benelux voor de productie van gekleurd grind, gebruikt voor diverse toepassingen in de bouwsector (epoxyvloeren, steentapijten, sportvloeren, wanden). Als pionier in hun marktsegment investeren ze sterk in R&D en ontwikkelen ze in hun eigen labo steeds nieuwe producten. Zo beschikken ze met Terradec over een decoratief product voor de aanleg van onkruidvrije, waterdoorlatende buitenvloeren voor bv. parkings en wandelpaden. Ook Acecourt een ceramische gecoate infill voor kunstgras tennisvelden, blijkt een schot in de roos! Sidec heeft een wereldwijd sterk groeiend netwerk van klanten en heeft de ambitie om deze positie verder uit te bouwen. Met de bouw van een nieuwe productieplant kan Sidec de productieruimte in 2017 verdubbelen tot 12000 m².
 

 


LimarChocolaterie Limar

Limar is gestart als een klein familiebedrijf in 1983 en maakt sindsdien deel uit van de rijke Belgische chocolade cultuur. Na meer dan 35 jaar ervaring, behoort Limar tot de grote spelers op de Belgische markt en exporteert het chocolade naar meer dan 30 landen wereldwijd. Met het modern productiepark is de 3e generatie volop bezig met het ontwikkelen van nieuwe innovatieve producten die voldoen aan de toenemende eisen van de consument. En dit zonder in te boeten aan het artisanale karakter en kwaliteit. Gedreven werknemers creëren de fijnste Belgische pralines met de beste natuurlijke ingrediënten. Naast een grote variatie in producten die het ganse jaar te verkrijgen zijn, is Limar vooral bekend voor het grote assortiment seizoensgebonden artikelen, zoals paaseitjes en figuurtjes, herfst pralines, kerstfiguurtjes, allemaal op een unieke wijze gedecoreerd.

 


ArborArbor Boomkwekerijen

Arbor is de grootste boomkwekerij van België en een van de meest toonaangevende in Europa. 90% van de productie is bestemd voor wereldwijde export. Arbor beschikt in België over meer dan 260 hectare voor vollegrondcultuur en in Frankrijk nog eens over 220 hectare. Dankzij een containerkwekerij van 35 hectare in België kan Arbor een breed assortiment van soorten en maten aanbieden. De combinatie van kennis en traditie, de efficiënte organisatie, het professionele team en de vele Europese relaties garanderen een perfecte service en producten van de allerhoogste kwaliteit. Een langetermijnvisie, een grote flexibiliteit en een persoonlijke betrokkenheid zijn sleutelwoorden bij Arbor. Arbor is ook een trendsetter op het vlak van innovatie en vernieuwende productiemethodes. Steeds 100% ecologisch verantwoord!

 


IntractoIntracto

Intracto is een digitaal agentschap uit Herentals. Het bedrijf werd 12 jaar geleden opgestart door de 19-jarige Pieter Janssens. Intussen is Intracto uitgegroeid tot een bloeiende groep van bedrijven dat in totaal 120 experten in strategie, creatie, marketing en website ontwikkeling telt. Een geheel eigen bedrijfscultuur, sterke focus op talentmanagement en een doorgedreven competentiebeleid zorgde ervoor dat het agentschap zich intussen tot de top in België mag rekenen en dagelijks het vertrouwen krijgt van meer dan 500 klanten waaronder Volvo, Essent, Brussels Airport en Partena. Daarnaast opende Intracto een eigen campus met trainingcenter in Herentals en werden actieve samenwerkingsverbanden met hoge scholen opgezet om zo het talent van morgen mee vorm te geven.