Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Plato Fashion

Plato Fashion, voor actieve modelabels met groeiambitie!

Doelgroep

Plato Fashion richt zich tot oprichters van modelabels met minimaal 3 werknemers met groeiambities in verschillende domeinen (strategie, finance, sales & marketing, personeelszaken, innovatie…).

Plato Fashion in een notendop

Een jaar van groei 🚀
Gedurende één jaar kom je maandelijks samen met andere fashion ondernemers uit een ander segment. Dit is jouw kans om uit je dagelijkse routine te stappen en daadwerkelijk te investeren in de groei van je bedrijf.

Concrete tips & tricks 🔥
Geen grote theorieën of wollige presentaties, wel concrete tips & tricks. Bij Plato Fashion draait alles om praktische inzichten die direct toepasbaar zijn in jouw business.

Mentor-principe 🤝
Onze succesformule staat of valt met een straf mentorenteam. Eline De Munck van Odette Lunettes, Céline Vermeulen en Caroline De Bruyn van The Dot Society, en Sebastian Martin van Fashion Club 70 zijn de drijvende krachten achter dit traject en delen hun waardevolle netwerk met jou.

Top-notch coaching 🌟
Je krijgt persoonlijke begeleiding van enthousiaste ondernemers en kaderleden uit gerenommeerde bedrijven.

Deelnameprijs

De deelnameprijs bedraagt € 1000 excl. BTW.
Dit voordelig tarief is mogelijk dankzij de steun van VLAIO.

Interesse of vragen? 

Leuk dat je interesse hebt in het Fashion traject van Voka! Bezorg ons je gegevens, dan nemen we graag vrijblijvend contact met je op. Laat ons weten waar je naar op zoek bent, met welke vragen je zit en we bekijken vervolgens samen met jou of er een match is met het Plato-traject. We kijken er alvast naar uit je te leren kennen!
 

Contactpersoon

Jolein Van Eyck

adviseur starters en lerende netwerken fashion