Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Plato - Algemeen Management

Plato - Algemeen Management

Wil je met jouw bedrijf –samen met andere managers– er sterker en sneller op vooruit gaan? Dan is Plato een project waaraan je moet deelnemen!

Nood aan een omgeving waarin je op een vertrouwelijke manier ervaringen kan delen met andere managers? Deel kennis en ervaringen met andere managers en breng de groei van jouw bedrijf in een stroomversnelling!

Peterschapsproject 

Voka Plato Algemeen Management is een peterschapsproject waarbij doorwinterde kaderleden uit grote bedrijven of bedrijfsleiders van kmo's vaste groepen van 12-15 kmo-bedrijfsleiders gedurende een jaar, tijdens maandelijkse sessies begeleiden. Zij stimuleren en ondersteunen vooral de groep om zoveel mogelijk ervaringen uit te wisselen. 

Professionaliseren

Plato biedt je de mogelijkheid om als manager jouw bedrijfsvoering onder de loep te nemen en te professionaliseren in één of meerdere managementdomeinen. Op een interactieve manier deel je kennis en ervaringen met andere managers met de bedoeling maximaal in te zetten op groei en succes.

De noden, behoeften, knelpunten en concrete vragen van de groepsleden vormen het uitgangspunt om de sessies een invulling te geven. Jij bepaalt dus samen met je collega-deelnemers welke thema’s aan bod komen.

Mogelijke thema’s 

Strategie / visie / missie, financieel management, balansanalyse, hr- en loonbeleid, coachen/motiveren van medewerkers, kpi’s, sales & marketing, teamcommunicatie, digitalisering, …
In totaal komen we 12 keer per jaar samen, dit komt neer op 1x per maand:

  • 1 kick off waarop de data en thema’s bepaald worden
  • 9 inhoudelijke sessies
  • 2 collectieve sessies met alle Vlaams-Brabantse Platonisten (keynote, netwerk en diner)

We komen steeds na de werkdag samen, exacte timing is ook met de groep te bepalen maar is +/- van 18u tot 21u. De sessies gaan fysiek door bij de deelnemende bedrijven, we beogen een 15-tal deelnemers. 

 

Getuigenis

Hoe tilde Koen De Dier van Vedefar zijn onderneming naar een hoger niveau?

Praktisch

  • Alle deelnemers, medewerkers en experten aan dit traject ondertekenen een NDA.
  • Prijs: € 1000 Gezien ondersteuning van de Vlaamse overheid is geen kmo-portefeuille van toepassing

logo

Contactpersoon

Elisa Frias

Adviseur Plato - Groei, Opvolging & Overname

Adres

Voka - KvK Vlaams-Brabant kantoor Vilvoorde
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

€1000 per jaar
(excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Gezien ondersteuning van de Vlaamse overheid is geen kmo-portefeuille van toepassing.

Proximus