Skip to main content
Map
  • Voka Pitchdag

Voka Pitchdag

Ben jij een trainer, expert of coach met expertise op specifieke thema's en onderwerpen? Wil je je kennis en kunde delen met ondernemers?

Dan is de Voka Pitchdag op maandag 27 maart wellicht iets voor jou! Op deze dag krijg je de kans om je bedrijf te pitchen voor de Voka-jury. Je hebt 10 minuten om je pitch te presenteren waarbij je vertelt over welke topics je expertise hebt en welke methodes je gebruikt.

  • 27 maart
  • 10 minuten pitch
  • 5 minuten feedback

Als ondernemersorganisatie bieden we op maat gemaakte trajecten en opleidingen aan voor ondernemers toegespitst op de actualiteit. Misschien ben jij de perfecte match voor één van deze activiteiten.

Praktisch 

Op deze Pitchdag krijg je de kans om jouw ideeën en expertise presenteren. Voorafgaand aan de Pitchdag krijg je een briefing over onze organisatie en zullen we je vragen een formulier in te vullen. Op basis van deze antwoorden maken we een concrete planning op.

Bij inschrijving kan je aanduiden of je de voorkeur hebt voor de voormiddag of namiddag. We zullen je contacteren om jouw concrete startuur te melden. 

 

 

Contactpersoon

Martine Smets

Assistente Arbeidsmarkt & Onderwijs

Adres

Voka - KvK Vlaams-Brabant kantoor Leuven
Tiensevest 170
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

Gratis, inschrijven verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus