Skip to main content
  • Partners

Partner in de Druivenstreek: Ginion Group

 

Partner Ginion"Welkom bij Ginion Group, uw officiële BMW- en MINI-verdeler in Brussel, Overijse, Waterloo en Waver.

Onze ambitie steunt op één enkel principe: de beste zijn in ons vak! Dit betekent dat wij onze klanten een uitzonderlijke commerciële en technische service bieden. Dit is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur en het vertaalt zich in al wat wij doen. Onze medewerkers volgen permanent opleidingen en beantwoorden aan de strengste criteria. Wederzijds vertrouwen en eerlijkheid liggen aan de basis van onze relaties en dit zowel intern als extern.

U kan bij ons terecht voor alle diensten gelinkt aan de aankoop en het gebruik van een BMW/MINI zoals de aankoop van een nieuwe of tweedehandswagen, diplomatic sales, accessoires en merchandising, onderhoud en herstellingen. Ook zijn we uw trouwe raadgever voor uw financierings- en verzekeringsvragen in samenwerking met BMW Financial Services."

JDI


JDI helpt ondernemers groeien. Ons recept? Inzetten op je vier groeihefbomen: je strategie, je mensen, je commercieel verhaal en je digitaliteit.

Structurele groei vraagt ondernemerschap, innovatie, nieuwe commerciële technieken, digitalisering en een betrokken organisatie. Door onze praktische ervaring in het begeleiden van meer dan honderd (euro)kmo’s ontdekten wij een duidelijk pad naar groei: vier groeihefbomen die elke ondernemer kan inzetten. Elk hebben ze afzonderlijk hun nut. Samen zorgen ze voor blijvend resultaat.

  1. Strategie: je plan
  2. Talent & organisatie: je mensen
  3. Sales 4.0: je commercieel verhaal
  4. Het Digitaal Bedrijf: je digitaliteit

Ervaar de hefboomwerking ervan met advies van onze ervaren ondernemers, pragmatische hulp van onze deskundige doeners en/of de volledige ontzorging van je teams. Van strategische begeleiding, tactische ondersteuning tot operationele uitvoering. Dat levert tijdswinst, kennis en toegang tot ervaring op. Dit helpt elke zaakvoerder klaar te zijn voor een duurzaam verhaal.

www.jdi.be

Word lid van Voka!

Heb jij interesse om lid te worden van Voka Vlaams-Brabant? Laat uw gegevens achter, een accountmanager zal u contacteren.

Word lid van Voka!