Skip to main content
 • Overzicht afleveringen
Voka Community -

Podcast 'Aan het woord'

Podcast 'Aan het woord', een overzicht van alle afleveringen

xxx

Podcast

      
   Afl1 - Bart Balis, Brouwland

Afl1 - Bart Balis, Brouwland

In deze aflevering laten we ondernemer Bart Balis van Brouwland aan het woord. Als tweede generatie in het bedrijf volgt hij zijn vader Frans Balis op. Door de jaren heen heeft hij heel wat obstakels overwonnen om te staan waar hij nu staat. Hij heeft letterlijk en figuurlijk zijn 'vlag gepland' en kijkt vol ambitie naar de toekomst. Luister mee en ontdek zijn waardevolle tips voor (jonge) ondernemers. 

Podcast

      
   Afl2 - Hilde Rutten, BergHOFF Benelux

Afl2 - Hilde Rutten, BergHOFF Benelux

We laten Hilde Rutten van BergHOFF aan het woord. Een straffe madam die reeds 13 jaar aan het roer staat van BergHOFF Benelux. In deze aflevering kom je te weten hoe je 'falen' kan zien als een succesformule en hoe BergHOFF corona als een ultieme opportuniteit heeft benut. Naast het full-time ondernemerschap is Hilde ook nog echtgenote én mama van twee kinderen. Hoe die work-life balance precies verloopt, ontdek je tijdens deze aflevering.

Podcast

      
   Afl3 - Ismaël Ben-Al-Lal, U2P

Afl3 - Ismaël Ben-Al-Lal, U2P

In deze aflevering laten we Ismaël Ben-Al-Lal van U2P aan het woord. Een jonge ondernemer die als ingenieursstudent de smaak te pakken kreeg en nu als een voorbeeld voor vele ondernemers door het leven gaat. Hij heeft heel wat waters doorzwommen en marathons gelopen om te staan waar hij nu staat. Eén van zijn vele levenslessen: “Stay away from negative people, they have a problem for every solution!”. 

Podcast

      
   Afl4 - Kristien Werck, Uitgeverij Clavis

Afl4 - Kristien Werck, Uitgeverij Clavis

In deze podcastaflevering van 'Aan het woord' nemen we je mee naar Kristien Werck, één van de dochters die in de voetsporen treedt van haar vader Philippe Werck. Samen met haar zus Sigrid zet ze Uitgeverij Clavis met veel passie en goesting verder met een duidelijke visie: "kinderdromen waarmaken". 

Podcast

      
   Afl5 - Caroline Rigo, Rigorgious

Afl5 - Caroline Rigo, Rigorgious

Topondernemer en beauty-experte Caroline Rigo neemt je mee in haar visie op de farma- en beautywereld. Een power lady die uitgroeide van kleuterleidster tot een succesvolle onderneemster met een passie voor gezonde, natuurlijke producten voor vrouwen van alle leeftijden en afkomsten. Let's get inspired door de 'Rigoodness' visie: good hearted, good inspired en good connected.

Podcast

      
   Afl6 - Frederik Knapen & Jesse Claes, Medialife

Afl6 - Frederik Knapen & Jesse Claes, Medialife

Een krachtig duo met passie voor alles wat betreft foto en video? Dan hebben we het natuurlijk over Frederik Knapen en Jesse Claes van Medialife. Ze zijn naar eigen zeggen ‘Head of Circus’ van Medialife, een productiehuis gefocust op het creëren van meeslepende digitale content en bewegend beeld dat steeds een impact nalaat. Kom in deze aflevering te weten hoe ze elkaar leerden kennen en hoe ze zijn uitgegroeid tot het productiehuis dat ze nu zijn. 

Podcast

      
   Afl 7 - Sylvia Vogelaar, Passion Works Better!

Afl 7 - Sylvia Vogelaar, Passion Works Better!

Sylvia Vogelaar is de ‘leading lady’ en inspirator van ons Passion Works Better. Haar passie en kunde in combinatie met elke dag het beste van zichzelf te geven en mee voorop te gaan in ‘the war for talent’, zorgt voor bewondering bij klanten, uitzendkrachten en haar passionista's. Luister mee naar haar sterk ondernemersverhaal en ontdek hoe ze de HR-markt op haar unieke manier benaderde.