Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Update fiscaliteit & accountancy

Financieel

Krijg een overzicht van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van fiscaliteit. Dit kan onder andere betrekking hebben op relevante rechtspraak en standpunten van de fiscus die van belang zijn voor jou en jouw bedrijf. Door deel te nemen aan deze sessie, kun je je kennis opfrissen en op de hoogte blijven van de actuele stand van zaken op het gebied van fiscaliteit.

Programma

Overzicht van recente wetgeving en wetgeving die nog in de pijplijn zit, relevante fiscale rechtspraak en nieuwe standpunten van de fiscus, tendens uit de praktijk.

Doelgroep

-    Ondernemers, cijferberoepen, tax managers
-    Deelnemers moeten reeds een basiskennis van fiscaliteit hebben
 

Docent

Luk Cassimon, senior associate, Monard Law.

Luk is advocaat sinds 2012 en gespecialiseerd in het fiscaal recht. Hij heeft een bijzondere expertise in de begeleiding van fiscale controles en staat belastingplichtigen bij tijdens fiscale controles, het voeren van onderhandelingen met de fiscale administratie en vertegenwoordiging van de belastingplichtige voor diverse rechtbanken en hoven in België. Daarnaast verleent Luk ook advies aan ondernemingen en natuurlijke personen met betrekking tot directe belastingen.

Erkenningsnummer IAB: B0687/2019-09

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 2 uren
Thema: Financiële geletterdheid

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersonen

Sofie Olyslaegers

Coördinator Talent

Bea Vanmeert

Projectmedewerker talent

Adres

T2-campus
Thor Park 8040
3600 Genk

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 170,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 305,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.