Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Ben jij op de hoogte laatste trends in fiscaliteit?

Ken je de recente wetswijzigingen? Wat weet je van hangende wetsvoorstellen? Tijdens deze opleiding krijg je een actueel overzicht van alle ontwikkelingen.

Toegegeven, dat is in de huidige context – corona, Oekraïne - en gezien de complexiteit van dit land niet altijd even gemakkelijk. Maar er gelden voor de fiscus, zoals je weet, geen excuses.

Zet je dus schrap:

  • we gaan ook dieper in op relevante rechtspraak

  • op wetgeving die in de pijplijn zit

  • en op standpunten van de fiscus die voor ondernemingen van belang zijn. 

 

Kom niet voor verrassingen te staan. Schrijf je nu in voor deze opleiding.

Programma

Overzicht van recente wetgeving en wetgeving die nog in de pijplijn zit, relevante fiscale rechtspraak en nieuwe standpunten van de fiscus, tendens uit de praktijk.

Doelgroep

-    Ondernemers, cijferberoepen, tax managers
-    Deelnemers moeten reeds een basiskennis van fiscaliteit hebben

Docent

Luk Cassimon, senior associate, Monard Law.

Luk is advocaat sinds 2012 en gespecialiseerd in het fiscaal recht. Hij heeft een bijzondere expertise in de begeleiding van fiscale controles en staat belastingplichtigen bij tijdens fiscale controles, het voeren van onderhandelingen met de fiscale administratie en vertegenwoordiging van de belastingplichtige voor diverse rechtbanken en hoven in België. Daarnaast verleent Luk ook advies aan ondernemingen en natuurlijke personen met betrekking tot directe belastingen.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 2 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersoon

Hannah Baveco

Coördinator Talent

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 170,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 305,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.