Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Gun jezelf en je onderneming een BTW-update

Financieel

Blijf bij met de btw-wetgeving en voorkom verrassingen. Krijg een helder en actueel overzicht van de btw-regelgeving, wetswijzigingen en administratieve standpunten. We bespreken praktijkvoorbeelden die de impact van btw-veranderingen op jouw bedrijf illustreren. Tot slot krijg je inzicht in btw-verplichtingen en -regels, zodat je perfect op de hoogte bent en geen verrassingen meer tegenkomt.

Onze experts maken de complexe btw-wetgeving begrijpelijk met behulp van relevante praktijkcases. Je leert hoe je btw-correcties kunt uitvoeren, correcte btw-aangiften kunt indienen en welke documenten je moet bijhouden om aan de btw-verplichtingen te voldoen. Na deze sessie kan je met vertrouwen aan je btw-verplichtingen voldoen en heb je een duidelijk inzicht in recente ontwikkelingen en wijzigingen op het gebied van btw. Op deze manier kan je jouw bedrijf probleemloos in overeenstemming met de btw-wetgeving runnen.

Programma

De topics van deze infosessie:

  • belangrijke evoluties in de Europese en nationale rechtspraak
  • nieuwe btw-wetgeving
  • nieuwe administratieve standpunten die belangrijk zijn voor je onderneming

Deze opleiding staat trouwens bol van voorbeelden die de impact van wijzigingen op het vlak van btw illustreren.

Doelgroep

De opleiding is voor:

  • personen die verantwoordelijk zijn voor een goede btw-opvolging binnen een bedrijf, zowel superviserend als uitvoerend
  • bedrijfsleiders, zelfstandige ondernemers, beroepsbeoefenaars, financieel en fiscaal verantwoordelijken, boekhouders, fiscalisten,...
Docent

Samir Haouari, Tax Director, KPMG Belastingconsulenten
Rianda Zwakhoven, Indirect Tax Manager, KPMG Belgium

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 3 uren
Thema: Financiële geletterdheid

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskosten. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersonen

Sofie Olyslaegers

Coördinator Talent

Bea Vanmeert

Projectmedewerker talent

Adres

T2-campus
Thor Park 8040
3600 Genk

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 480,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 720,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.